166 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| fajniutkie wdzianko!!!   | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Ładne wdzianko, ale właścicielka jeszcze ładniejsza !!!
 Ale kochane dziewczyny , wytłumaczcie mi co to jest wełna parzona ? Długo żyję na tym świecie (trochę za długo !! ), ale z tym określeniem tkaniny nie spotkałem się, może coś szyłem , nieświadomy, że to wełna parzona. Rozumię,że to się wrzuca biedną owcę do wrzątku, jak raki ( żart). | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Wełna parzona, bynajmniej ta w której ja posiadaniu jestem wygląda tak trochę taka pomarszczona jakby była sfilcowana ale mimo wszystko jest miękka w dotyku, nie wiem czy dojrzysz na fotce   mam tu jakieś skrawki... ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję  Madziu ,popatrzyłam ,znalazłam też  w  sieci  wiem  w czym  rzecz. 
 Mam taką tkaninę szarą ,ale grubą. Mam już pomysł na nią. :P Będzie to jednak 'coś' pod jesień. ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Dziękuję za miła komentarze    Narzutka nie jest w wełny parzonej, materiał był taniutki więc jak nie wełna   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| ładna i świetnie leży!! | |
| Administrator
  |  | 
| Xanti dzięks :*
 Chciałam się czymś pochwalić moim Drogim Forumowiczom. Tutaj chyba mogę no nie  Mini wywiad ze mną w Burdzie "Szycie krop po kroku". Zdjęcie-skan w załączniku. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Susanno GRATULUJĘ!!!!To wielki zaszczyt mieć taką panią admin o której gazety piszą!!!!!Bardzo się cieszę!!!Na pewno kupię ten numer!!!  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| GRATULUJE!Powiem szczerze to zaszczyt dla mnie bić członkiem tak szykownego forum.Szkoda tylko ,ze nie mogę kupić tutaj tego czasopisma. ________________________________________________________ MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
 http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Gratuluje! Swietna wiadomosc   Chetnie przeczytalabym ten wywiad, ale sama mam, z racji zamieszkania, tylko niemieckie wydanie tego numeru  A nie mozesz wstawic troche wiekszego zdjecia, z ktorego daloby sie przeczytac ten artykul?  ________________________________________________________ | 
166 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook