166 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Administrator
![]() |
|
Karolo ja w chińskiej kreacji?? Ale dlaczego?? Przyznam,że podobają mi się sukienki/bluzki z tą "stujką", mam nawet taką ale już w niej nie chodzę ![]() Arthurze kolczyki kosztowały 2,70 zł i z bliska już nie są takie fajne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dlatego Sussanko,ze masz bardzo orientalna sylwetke,nie chodzi mi o to ,ze jestes podobna do Chinki
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hehe Karolu rozumiem ![]() ![]() Dodałam jeszcze 2 fotki na mojego bloga tak więc zapraszam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus - widziałam satynę w smoki
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ej no bez przesady z tymi smokami :> Jeszcze we włosy wepnę 2 patyczki ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale Twoja kotka będzie do tego wszystkiego pasować! ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
SUS ** ******** * * ***** **** ** **** **** ** ****
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ******** * * **** * ******** * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ******** * * **** * * ******* **** * **** * TEN DZIEŃ JUŻ SIĘ ZBLIŻA życzę jak najmniej tremy będzie dobrze ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Artur wrócił ![]() No tak TEN dzień zbliża się WIELKIMI krokami, powoli zaczynam odczuwać ślubny stres ale jeszcze żyje ![]() ________________________________________________________
|
Niespodzianka
![]() |
|
Sus ....jeszcze jakieś 115 godzin i po bólu
Susanna 2010-07-12 13:56:29 Artur wrócił przyznaj się gdzie byłeś :> Kochana poprostu ryłem w zakładzie po 20godzin Ludzie przypomnieli sobie,że jadą na urlop więc walili do mnie z tobołami. Już nie wyrabiałem, nawet powiem,że się przed nimi ukrywałem. W te upały puściłem sobie klime, a tu pech- choróbsko przypałętało się. Niby błacha infekcja,ale za to była straszna gorączka-nie przesadzam I królewicz się oszczędzał. Nie bywałem na forum, bo nie miałem siły A i mój piep...ony bezprzewodowy internet często sie zawieszał w te cholerne upały Madzia gdzie wybieracie sie na miesiąc miodowy? Pamiętaj żadnych tabletek przed uroczystością Tylko się wyśpij -sama acha butki rozchodzone? żeby Cię nie uwierały, bo w taki upał organizm puchnie i nie myl z ciążą-żart uśmiechnij się szkoda Twoich nerwów jesteś młodziutka, to i cierpliwośc powinna być Pozdrowienia ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Madzia wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życiadużo miłości Wam życzę
pozdrawiam p.s właśnie się zbieram i jadę nad nasze morze Pa ![]() ________________________________________________________
Artur
|
166 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.