166 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
|
|
Sus oglądałam zdjęcia, wyszły po prostu prześlicznie. Pięknie razem wyglądacie, zdjęcia bardzo pomysłowe, wpsaniale ujete napiękniejsze chwile. Widać, że fotografowie świetnie się spisali i bardzo starali. Gratuluje! Takie zdjęcia to naprwdę najpiękniejsza pamiątka, uchycony cudowy czas...
|
|
Administrator
![]() |
|
Wreszcie coś uszyłam. Nic skomplikowanego ale za to bardzo potrzebnego. Na blogu opisałam swoje przygody z tłuszczem i nieodwracalną utratą 2 bluzek (w tej chwili już 3) Musze jeszcze uszyć 2 lub 3 takie bluzki.
|
|
Po prostu bomba!!! W przepięknym kolorze, w świetnym fasonie. Właśnei taka na codzień do pracy by mi się przydała, genialna!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękno tkwi w szczególe ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
http://howtobeyourowndressmaker.blogspot.com Zapraszam na bloga
http://hunterofclothing.blogspot.com Zapraszam na blogowy sklepik |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zgadzam się absolutnie z poprzedniczką, ta ozdoba przy dekolcie dodaje mnóstwo uroku. Bluzka wydaje się tak cieplutka, że aż chciałoby się wskoczyć w nią w taki chłodny dzień jak dziś!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super ta bluzeczka ,jak z prostej rzeczy dodając jakąś aplikację mozna zrobić coś super ciuszek
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny ciesze się, że się Wam bluzeczka podoba ![]() Bluzka jest ciepła ale jest tez strasznym gryzoniem i nie wiem czy dam radę ją nosić ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A mi fason się podoba, ale zmieniłabym materiał. Nie lubię takich materiałów. Ale aplikacja jest urocza
![]() --- Ostatnio edytowane 2010-10-11 20:01:06 przez Manuskrypt1 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi się podoba również .Sus gdzie kupiłaś napy w sklepie czy necie ?
Podobają mi się bransoletki z z takimi detalami . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
Materiał jest taki sweterkowy... mi się podoba tylko że gryzie ![]() Migotko mapy kupiłam na allegro, ponad 200 szt. Trafiła się okazja cenowa a teraz to mi leżą ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.