Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne, sukieneczka i córeczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wiecie co... dzianinkową sukieneczka sprawiła mi troche trudnosci, lamowanie mi coś nie poszło, odłożyłam na jutro i uszyłam inną, zamówioną ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, uwielbiam takie słodkie dziewczynki! I oczywiście brawa dla mamy! ![]() ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ależ śliczna ta sukienka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pięknie to ujełaś Susanno, aż sie zaczerwieniłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale to prawda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczna sukienka, i córcia też
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuje, a wiecie ze w poczekalni czekają kolejne 3 uszyte ale nie zrobiłam fotek ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rewelacja, piękna córka w pięknej sukience ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.