62 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
|
|
Troszkę daleko od Trzebini ale może któraś z forumowiczek mieszka bliżej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
A w której Trzebini?
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
W poście wyżej napisałam w której. Zresztą wiadomość dotyczy Izy.
Świeżynek
![]() |
|
No chyba jednak nie tylko do konkretnej koleżanki, a zapytałam w której bo mieszkam w Żywcu i pare kilometrów od mnie też jest Trzebinia... W takim razie bardzo przepraszam że zapytałam
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nic nie szkodzi ![]() ![]() Odpowiedziałam tak, bo ostatnio jest wysyp jedno lub dwurazowych forumowiczów. Oczywiście nie mających nic wspólnego z szyciem. ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Izo,
Do nauki polecam materiały posłuszne - np. bawełnę - stare prześcieradło będzie w sam raz. Rzeczywiście bardzo wolno otwiera się ten "pedeef". Też czekałam i czekałam. Fides --- Ostatnio edytowane 2014-01-02 21:10:12 przez Fides --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
hehe szkoda ze ta druga Trzebinia tak daleko
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
jako, że na 90% jestem zdecydowana, chciałabym przed zakupem jutro poznać kilka opinii, żeby wybrać świadomie.
ma może któraś z Was Singera Quantum Stylist 9960 ? mogłabym prosić o opinie? (w internecie znalazłam... dwie) |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
no i zachęcona przez Anię mam mojego Singerka. pierwsze uszytki za nią. tylko mam kłopot ze szpulkami (no i czasem mi pętelkuje głównie przy ryglowaniu na automatycznym ustawianiu naprężenia)
duże szpulki nijak nie wchodzą ![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
podbiję, bo coś mi się niedobrego stało.
automatyczny nawlekacz nie działa. nic wyjątkowego się nie stało, a nawlekacz przestał chodzić. przy głębszym wciskaniu, gdy haczyk powinien wchodzić w oczko- nie wchodzi. po zdjęciu obudowy nie ma żadnego powodu, żeby nie dochodził do końca. wygląda jakby coś go blokowało, bo dochodzi do igły i dalej nie chce. po zupełbym wyjęciu igły też dochodzi do pewnego momentu i dalej nie. serwis, czy może coś chałupniczo poradzę? |
62 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.