62 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Do bogdan:
Pięknie dziękuje za obszerną odpowiedź ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-17 17:43:34 przez magnez33 --- --- Ostatnio edytowane 2014-01-23 22:56:26 przez magnez33 --- ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam
![]() Staję przed wyborem mojej pierwszej maszyny, od ponad tygodnia wczytuję się w internetowe informacje, odwiedziłam też 3 sklepy, by zasięgnać opinii i powiem, że już sama nie wiem, co myśleć ![]() Na maszynę mogę wydać max 1300zł, zastanawiam się zatem nad Singerem 8763 i 6180. Ewentualnie też Janome 525s lub xl601. Myślałam o Husqvarnach, ale odradzają. O Singerze znów z jednego źródła dowiedziałąm się, że podupada, a w innym punkcie, że super maszyny... także, tak jak wspomniałąm, nie wiem już, co myśleć.. ![]() Możecie pomóc mi w wyborze? Maszyna ma służyć do użytku domowego. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Rany
![]() ![]() Teraz jeszcze zastanawiam sie nad Singerem 7469 Doradźcie cos ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeśli już ma być automatyczna dziurka - to przynajmniej kilka wzorów...
A co zamierzasz szyć? Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przede wszystkim chce sie nauczyc szyc
![]() Potem chcialabym jej uzywac do szycia dekoracji, przerobek ubran, firan itp. Kto wie, moze w przyszlosci pokusze sie o szycie ubran na wlasne potrzeby ![]() Jestem juz prawie zdecydowana na Singer 7469 ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Znów poł nocy się doktoryzowałam, wychodzi chyba na to, że ten model 7469 jest już wycofywany, na str głownej singer.com już go nie ma.
Już sama nie wiem, co wybrać :/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Z radością odkryłam forum poświęcone tematyce, która przez wiele lat była moim hobby, a teraz, powoli staje się sposobem na życie. O sobie napiszę Wam w odpowiednim miejscu, teraz chcę jednak zapytać Was o opinię na temat maszyny Singer One Plus. Jestem chwilę przed zakupem nowej maszyny i moją uwagę przyciągnęła właśnie ta, choć nie ukrywam, że mam również chrapkę na Brother NV20. Czy ktoś mógłby wyrazić opinię na temat tego konkretnego Singera?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zerknij na Emistomarket(lub Emisto Market) i Świat AGD . W tym drugim sklepie cena jest dosyć przystępna . ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ogłaszam,że w Lidlu od 27 stycznia będzie maszyna singer serenade za 359zł,owerlok singer za 599zł i mnóstwo dodatków !!! ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jednak coś ciekawego i w przystępnej cenie ![]() Overlok chyba 4-nitkowy.... ________________________________________________________
62 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.