141 stron: « < 119 120 121 122 123 124 125 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Witajcie, bardzo dłuuuuuuuugo nie było mnie na forum, ale zmogła mnie grypa i zapalenie płuc. Prawie miesiąc byłem wyłączony z obiegu, ale teraz na szczęście jest już OK.
Nawet nie wiecie, jak strasznie, strasznie stęskniłem się za szyciem !!! Jak to cudownie znów usiąć do maszyny, zanurzyć się w falbanki, poczuć dotyk jedwabiu, tiulu czy satynki !!!! Ku mojemu zadowoleniu szefowa znów oddelegowała mnie do szycia moich ukochanych sukieneczek ślubnych. Poniżej ostatnie uszytki ślubnych sukienusi i jeszcze sprzed choroby dwie sukieneczki na studniówkę. Nawet radość może przynieść sterta zaległego prania i prasowania w domu. Muszę też zrobić porządny przegląd naszego forum, bo jest tyle wspaniałych uszytków. |
|
Administrator
![]() |
|
Pierwsza i druga ślubna - pięęęęękne! I z pewnością bardzo pracochłonne ![]() Uuu Wojtku dobrze, że już wróciłaś do żywych, z zapaleniem płuc nie ma żartów :/ ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jakie cudne!
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem, wszystkie tak piękne, że aż dech zapiera
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie bardzo ładne ale pierwsza ślubna przecudna , i ta śliwkowa też.
Ale się naszyłeś Wojtku tych falbanek, to naprawdę trzeba lubić . Podziwiam ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mistrzu pięknie!Pierwsza sukienka bardzo mi się podoba tylko ten ciemny kwiat(tak to kwiat?)jakoś tam mi nie pasuje...jest taka bielusieńka....Ale co zrobić jak klientka tak chce.Dobrze,że wróciłeś Wojtku!Michałek też chorował ostatnie 3 tyg.Na szczęście zdążył wyzdrowieć na dzisiejszy bal.Pozdrawiamy z Michałkiem!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne suknie a ta śliwkowa jej marzenie ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Piękne dzięki, dziewczyny, za miłe słowa. Muszę tylko wyjaśnić, że te ostatnie suknie ślubne, to praca zespołowa z koleżankami-krawcowymi w pracowni. Chociaż muszę przyznać, że przy szyciu i układaniu falbanek, to miałem chyba największy udział. Kocham wszelkie falbany i falbanki przy sukienkach i bluzkach, to takie słodkie i super kobiece.
A poniżej kreacja już całkowicie "moja" od a do z, łącznie z pomocą sympatycznej klientce przy przymiarkach sukni. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia rewelacyjna. Wyszła przepięknie i fajnie dobrana do osoby która ma ją nosić o ile to ona jest modelką na tym zdjęciu
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Żółta dla mnie numer 1 ale jak zwykle wszystko piekne ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: « < 119 120 121 122 123 124 125 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.