Wersja do druku

141 stron: « < 119 120 121 122 123 124 125 > »

Mistrz Krawiectwa
Witajcie, bardzo dłuuuuuuuugo nie było mnie na forum, ale zmogła mnie grypa i zapalenie płuc. Prawie miesiąc byłem wyłączony z obiegu, ale teraz na szczęście jest już OK.
Nawet nie wiecie, jak strasznie, strasznie stęskniłem się za szyciem !!! Jak to cudownie znów usiąć do maszyny, zanurzyć się w falbanki, poczuć dotyk jedwabiu, tiulu czy satynki !!!!
Ku mojemu zadowoleniu szefowa znów oddelegowała mnie do szycia moich ukochanych sukieneczek ślubnych. Poniżej ostatnie uszytki ślubnych sukienusi i jeszcze sprzed choroby dwie sukieneczki na studniówkę.
Nawet radość może przynieść sterta zaległego prania i prasowania w domu. Muszę też zrobić porządny przegląd naszego forum, bo jest tyle wspaniałych uszytków.
Administrator
Pierwsza i druga ślubna - pięęęęękne! I z pewnością bardzo pracochłonne :)
Uuu Wojtku dobrze, że już wróciłaś do żywych, z zapaleniem płuc nie ma żartów :/

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Jakie cudne!:oklasky:wszystkie !chciałoby się mieć znowu naście lat aby można było ubrać takie cuda
Zaaklimatyzowany
Jestem pod wrażeniem, wszystkie tak piękne, że aż dech zapiera:)Gratuluje talentu.
Stara Gwardia
Wszystkie bardzo ładne ale pierwsza ślubna przecudna , i ta śliwkowa też.
Ale się naszyłeś Wojtku tych falbanek, to naprawdę trzeba lubić .
Podziwiam:oklasky:
Mistrzyni Krawiectwa
Mistrzu pięknie!Pierwsza sukienka bardzo mi się podoba tylko ten ciemny kwiat(tak to kwiat?)jakoś tam mi nie pasuje...jest taka bielusieńka....Ale co zrobić jak klientka tak chce.Dobrze,że wróciłeś Wojtku!Michałek też chorował ostatnie 3 tyg.Na szczęście zdążył wyzdrowieć na dzisiejszy bal.Pozdrawiamy z Michałkiem!
Stara Gwardia
Piękne suknie a ta śliwkowa jej marzenie
Piękne dzięki, dziewczyny, za miłe słowa. Muszę tylko wyjaśnić, że te ostatnie suknie ślubne, to praca zespołowa z koleżankami-krawcowymi w pracowni. Chociaż muszę przyznać, że przy szyciu i układaniu falbanek, to miałem chyba największy udział. Kocham wszelkie falbany i falbanki przy sukienkach i bluzkach, to takie słodkie i super kobiece.
A poniżej kreacja już całkowicie "moja" od a do z, łącznie z pomocą sympatycznej klientce przy przymiarkach sukni.
Stara Gwardia
Suknia rewelacyjna. Wyszła przepięknie i fajnie dobrana do osoby która ma ją nosić o ile to ona jest modelką na tym zdjęciu
:)
Stara Gwardia
Żółta dla mnie numer 1 ale jak zwykle wszystko piekne:)

141 stron: « < 119 120 121 122 123 124 125 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.