Wersja do druku

141 stron: « < 122 123 124 125 126 127 128 > »

Stara Gwardia
Suknia zapinana z tyłu na guziczki. Właśnie taką szyję . Czy korzystałeś z gotowej taśmy z pętelkami czy robiłeś je sam ? Z chęcią obejżałabym zbliżenie tyłu, bo tak doładne to nie wiem jak się za nie zabrać . Moja suknia prawie skończona tylko brak zapięcia :(
Dzięki , po raz kolejny, za miłe słowa uznania. Szycie sukien ślubnych jest takie fascynujące, ja kiedy szyję taką sukieneczkę, to tracę poczucie czasu i tak to to mnie wciąga, że nieraz dziewczyny wyganiają mnie z pracowni, bo za długo siedzę.
A to fotki sukni, którą szyłem jeszcze w grudniu (jedną fotkę już prezentowałem). Ale mam do tej sukienki szczególny sentyment, bo szyłem ją całkowicie sam, łącznie z krojeniem, dużo szycia ręcznego, co nawet lubię.Byłem na ślubie kościelnym tej klientki i muszę się przyznać, że trochę oczy mi zawilgotniały, kiedy patrzyłem , jak idzie do ołtarza ze swoim wybrankiem w "mojej" sukni.....
ITA, muszę Cię zaskoczyć, ta ostatnia sukienka nie jest zapinana na guziczki, a na zamek błyskawiczny, a 22 guziczki pełnią tylko rolę maskującą. Znalazłem zbliżenie tyłu sukienki !!

--- Ostatnio edytowane 2013-02-24 21:06:09 przez Wojtek ---
Stara Gwardia
:mysli:To ciekawe. Jutro będzie klientka i zadecyduje. Ale może jej właśnie o to chodzi żeby była na guziczki. Taki prezent dla męża:rotfl: na noc poślubną.:figielek:
Stara Gwardia
:oklasky: Przedostatnia suknia piekna. Naprawdę podziwiam:oklasky:
Świetnie Wojtek swietnie!!!Widzę,że targają Tobą takie same uczucia do sukien ślubnych jak u mnie!!!!Ja na początku mojej przygody z sukniami ślubnymi uciekałam do pracowni jak dziewczyna odbierała suknie.....głupio płakać przed panną młodą....a jak one płakały ze szczęścia.....to dopiero było rykowisko.........:beczy::beczy::beczy:
Stara Gwardia
fartuch czaderski!
suknie jak zawsze piękne
podziwiam
Stały Bywalec
Piekna suknia !!! Zwlaszcza koronka na ramieniu!!! Recznie haftowana??? Ja chcialabym wstawiac takie tiulowe motywy w moje kreacje ale nie umiem znalezc dobrego tiulu pod baze :beczy::beczy:

--- Ostatnio edytowane 2013-03-01 11:31:03 przez anettina80 ---
Stara Gwardia
Góra ostatniej sukni piękna, ale ta wcześniejsza sukienka bardziej mi się podoba.

141 stron: « < 122 123 124 125 126 127 128 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.