141 stron: « < 120 121 122 123 124 125 126 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne suknie, choć ślubne jak dla mnie zbyt strojne ale z gustami się nie dyskutuje. Wizytowe cudowne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak jeszcze kiedyś będę potrzebowała ślubnej to się do Ciebie zgłoszę ![]() ![]() Wojtku, czy mógłbyś się pochwalić "służbowym" fartuszkiem? a może domowe masz jakieś ciekawe? mam fazę na fartuszki tylko brakuje mi inspiracji ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wojtku, zawsze zachwycasz swoimi dziełami
![]() Piękne są! A pokażesz obiecany fartuszek? ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
POwtarzam się, ale piękne suknie, podziwiam szczególnie za te tiulowe falbanki, jak to uszyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nie przypuszczałem że temat fartuszków może zainteresować. Mam sporo obiekcji, czy wypada aby facet nosił "babskie" fartuszki, ale praktycznie o tym u mnie decydują panie , zarówno w pracy, jak i w domu.
A z tymi fartuszkami było tak. Jeszcze w grudniu szefowa w pracowni "zafundowała" nam jednakowe niebieskie fartuszki z falbanką. Sprowadziła je z internetu. Mojej małżonce tak spodobał się krój fartuszka, że z tego samego żródła sprowadziła dla mnie do domu trzy podobne. Mogę je pokazać, ale tylko na fotkach, bo publicznie prezentować je na sobie to nie mam odwagi. Chociaż , pracując w tej babskiej branży tyle lat, przywykłem do róznych fartuszków i do tego zniewieścienia. Czyli ten niebieski to fartuszek "służbowy', pozostałe to fartuszki "domowe' |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne fartuszki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Niestety nie dam się namówić na publiczne fotki w tym fartuszku, ale według opinii moich koleżanek z pracowni to wyglądam jak "zaje....te ciacho". Nie bardzo rozumiem, bo w moim wieku .....???
Ale ogólnie te fartuszki przypadły mi do gustu, są sympatyczne !! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
ten niebieski to Wasz fartuch sluzbowy? dla facetow takze? ale maxie fajna wyluzowana szefowa
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Oj mogłoby być ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Panie Wojtku, wszystko piękne. A my, szyjące zawodowo i amatorsko ,ale z pasją, marzymy , by to MĘŻCZYZNA szył dla nas i tylko dla nas. Każda chce mieć swojego " Armaniego" lub "Forda" ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
|
141 stron: « < 120 121 122 123 124 125 126 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.