141 stron: « < 117 118 119 120 121 122 123 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Och...Wojtku ta czerwona skradła moje serce!!!Jest przepiękna!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Piękne suknie. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam wszystko co koronkowe więc ta czerwona także przypadła mi do gustu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzieki , dziewczyny, za słowa uznania. Staram się, aby klientki były zadowolone. Byłoby to niemoralne, żeby sknocić sukienkę ślubną. Przecież jest to ta jedyna suknia w życiu dla panny młodej i jakakolwiek fuszerka jest niedopuszczalna. Widzę , podczas przymiarek to podniecenie dziewczyn, te wypieki na twarzach. Suknia ślubna musi być perfekt !!!
Teraz trochę sezon na śluby wyhamował (powrócą w marcu), więc na topie sa sukieneczki studniówkowe. Poniżej ostatnie nasze szycia. Mnie fajnie się szyło to żółtą sukienusie, taka słodka !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie,żółta jest urocza ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O tak, żółta jest przeurocza ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne sukienki. Nareszcie nie z gorsetami... To chyba była jakaś wieloletnia studniówkowa plaga...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne i te kolorki!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ładne kreacje
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Sliczne sukienki, mnie najbardziej urzekła żółta. ________________________________________________________
|
141 stron: « < 117 118 119 120 121 122 123 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.