141 stron: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Administrator
![]() |
|
Wojtku czerwoną zabieram do domu! A ta czarna z żabotem - nie mogę się pozbierać, to coś WSPANIAŁEGO!!!!!!!!!! Też zabieram do domu. Podać adres do wysyłki?? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie ładne, jak zawsze u Ciebie, co tam ładne, piękne, ale czarna z żabotem.. oj, będę o niej mysleć! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
I pozabierali do domu ze sobą, a takie cudeńka to są!! Nie mogę się pozbierać.... cudo!! ta ostatnia to podbiła moje serce
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja sie zakochalam w tej pierwszej, ach ech och ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
perfekcja! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wszystkie bardzo ładne szkoda tylko że tą ostatnią tak słabo widać
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Panie wojtku! wielkie uznanie dla Pańskiej pracy. Wiele projektów jest tu naprawdę pięknych i widać rękę solidnego rzemieślnika. Dwie ostatnio zamieszczone - czarne - sukienki perfekcyjne! Dodam też łyżkę dziegciu, do beczki miodu - za dużo błysku ![]() Lepiej było klientce strzelić w stopę, żeby nie mogła iść na ten bal ![]() Poważniej - podziwiam, ale nie pozostaję bezkrytyczna. Bombki są wspaniałe - uwielbiam, ale nie mogę sobie pozwolić - cierpię ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-24 20:10:05 przez brummig --- ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
No i znowu wszystko pięknie uszyte. Ech, zazdroszczę umiejętności. Sukienka z czarnym żabotem - super, jest wspaniała.
|
141 stron: « < 43 44 45 46 47 48 49 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.