141 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jejku jakie śliczne, dlaczego mi mój mąż nic nie uszyje ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko zostało już napisane .
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ulala człowiek wchodzi w wątek Wojtka po weekendzie a to francja-elegancja! Piękna ta czerwona garsoneczka, klasyka. A i spódniczka dla żonki urocza, bardzo fajny wzorek na materiale ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Lubię czerwony kolor. Kostiumik piękny. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Mrufko, moja Pani nie szyje i zupełnie szyciem się nie interesuje, chociaż ma dobry zmysł plastyczny. Wyznała mi kiedyś, że raz ,jeszcze przed śubem , naszła ja taka refleksja czy wątpliwość, że jeżeli szyję damskie ciuszki i stykam się z obcymi kobietami, które się na dodatek rozbierają przy mnie, czy to może być przyczyną ewentualnego mojego "skoku w bok". Ale sama się szybko przekonała o mojej wierności.
A tak na dodatek taki ciuszek, jak to nazwać : bluzko-spódniczka, sukienko-spódniczka, bo góra i dół są ze sobą zeszyte, ale ogólnie podoba mi się. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak zawsze rewelacja no i ten kolor uwielbiam takie kolory stonowane ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku na miejscu Twojej żony pewnie pomyślałabym tak samo ![]() A sukienka prześliczna, w pięknych kolorach. Cudo! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczna jest i ten kolor dodaje jej jeszcze elegancji! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale sliczna!!!
![]() |
|
, --- Ostatnio edytowane 2012-01-19 23:13:34 przez helen --- ________________________________________________________
|
141 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.