141 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ACHHHH ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-01 16:10:10 przez kaarolink_a --- ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Szanowne Koleżanki ( Monikowo, Mrufka), ta moja prezentowana ostatnia sukienka miała przepiękny materiał. Proszę zauważyć, że najpierw jest motyw kwiatowy, potem mniejsze groszki, a potem większe. Miałem do dyspozycji dość dużo materiału i dlatego przy dekoldzie jest ten motyw kwiatowy zastosować.
A przy okazji taka bluzeczka. Dzięki za słowa uznania, staram się jak mogę, aby moje klientki były zadowolone z ciuszków, na razie chyba tak jest. |
|
Administrator
![]() |
|
O matko jaka piękna!!!!! Chcę taką chcę, chce, chcę!! Widzę, że uszycie nie jest zbyt skomplikowane ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też chcę taką,koniecznie chcę ![]() Ale ja potrzebuje trochę danych by spróbować uszyć coś podobnego. Jak wykończone są brzegi tych falbanek? Czy falbanki są naszyte na podkład- prostą spódnicę? W jaki sposób jest wykończony dekolt i rękawki. Bardzo proszę o uświadomienie mnie. Może wtedy mogłabym spróbować ... a bardzo chciałabym... niezmiernie mi się podoba ta sukienka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oh, Wojtku, W ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Chyba by musiały być ślepe, żeby nie być zadowolonymi. Pięknie szyjesz, naprawdę. uwielbiam oglądać Twój wątek
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
...och i co tu więcej napisać, wszystko zostało już napisane, tylko podziwiać i naśladować mistrza ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kochane Dziewczyny, tyle jest nowych postów, zdjęć Waszych "uszytków", że ja już nie nadążam z oglądaniem. Przyczyna to brak czasu, aby siedzieć przy komputerze, a tu krzyczą, żebym szył, zarówno w pracowni , jak i w domu. Ale może się powtórzę, że cieszy ogromnie fakt, że ciągle coś szyjecie, kombinujecie z szyciem, może nie damy się zalewowi "chińszczyzny". Tak trzymać !!!!!
A ja ostatnio szyłem taką czerwoną garsonkę i letnią spódniczkę dla żony. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spokojnie, Chiny się powoli robią coraz droższe, więc za jakiś czas zaleje nas hinduszczyzna :P
Jeżeli garsonka też jest dla żony, to zazdroszczę żonie ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko, co mogłam wyrazić słowami o dziełach Wojtka, zostało już wypowiedziane.
Mogę tylko narzekać, ze brak mi słów. ________________________________________________________
|
141 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.