141 stron: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Świeżynek
![]() |
|
Fajna sukienka dla świadkowej, super kolor
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku urzekła mnie sukienka dla świadkowej.Mój kolorek!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękna ta sukienka dla świadkowej ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Niestety z braku czasu nie nadążam z oglądaniem i komentowaniem wszystkich pięknych szyć (albo uszytków), które są zamieszczane na naszym forum przez miłe koleżanki. Ale ogromnie cieszy fakt, że szyjecie dziewczyny cudowne ciuszki !!!!
A to co wyszło ostatnio spod mojej igły, takie różne sukieneczki. Gorąco pozdrawiam nasze forumowiczki, bo jakoś moi koledzy po fachu mało są aktywni. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super sukienki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie się zawsze podobają wszystkie Wojtka dzieła, ale najbardziej w moim guście jest pierwsza i druga sukienka, groszki są urocze. Wojtku chyba nie tylko Twoją wyobraźnie pobudza czerwona sukienka, młoda mówiła ze 4 razy ja ktoś na imprezie w tyłek klepnął ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O jakie śliczne!! Ale faktycznie wszystkie wcześniejsze piękne. Pierwsza podbiła moje serce... boska..
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pierwsze dwie najbardziej mi się podobają!! Ale wszystkie są pięknie uszyte!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtu tym razem wszystko, bez wyjątku, mi się podoba!! Jestem zauroczona długą sukienką - jaki seksowny dekolt! A ja tak sobie siedzę i przeglądam allegro i maxi kreacje. trzeba coś takiego sobie uszyć tym bardziej, że mam fajny materiał od naszej Kory ![]() Ostatnia sukienka ma zabójczy kolor! Przepiękny!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie piękne i wszystkie mi się podobają
![]() |
141 stron: « < 37 38 39 40 41 42 43 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.