141 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz Wojtku, że kobietom to wystarczy sukienkę pokazać i zaraz ach, och.
A tu tyle naraz, wszystkie takie ładne, po raz pierwszy mam dylemat, która najbardziej mi sie podoba! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtek rulez ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku dla mnie ostatni ten kolor....CUDOWNY!!!!!!Bardzo mi się podoba.A wszystkie są piękne i pięknie wykończone!!!!Staranne i estetyczne aż nie mogę uwierzyć że to męskie dłonie takie cuda szyją!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za miłe słowa. Ja osobiście jak byłbym kobitką, to chętnie założyłbym tą sukieneczkę w grochy. Wogóle mam słabość do takich deseni materiałów. Sukienka czy spódniczka w groszki jest taka kobieca, a szkoda ,że ta moda minęła. Podobno ten znany projektant pan Maciej Zień też ma słabość do groszków. Może jest to jakaś prawidłowość u facetów zajmujących się szyciem ??
To jeszcze znalazłem fotkę takiej jedwabnej sukienki w grochy, chyba z zeszłego roku. A co do moich dłoni, które szyją damskie ciuszki i wogóle co do faktu, co robi facet w tej babskiej branży, to na przestrzeni lat słyszałem tyle komentarzy klientek, zdziwień, że chyba mógłbym napisać książkę. Ale spieszę donieść, że te wszystkie komentarze od klientek są pozytywne i 99% pań akceptuje moją osobę przy szyciu. |
|
Stara Gwardia
|
|
ładna!! Mam słabość do szerokich pasków i będę nieszczęśliwa jak moda na nie przeminie...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ Wojtku GROSZKI są jak najbardziej na czasie!!!Dziś mykałam po sklepach a tam grochy,groszki,groszeczki!!!!Ładna sukienusia!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna, ale jak Ty to zrobiłeś przy dekolcie? Wygląda, jakby materiał był zaprojektowany na takie coś. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Urocza sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy tylko ja przy dekolcie widzę kwiaty? Piękna sukienka, chętnie bym taką założyła
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku moda na grochy nie minęła - właśnie szyje sukienkę w duże grochy ale hmmm wybrałam dość niefortunny kolor i wyglądam w niej źle ![]() A Twoja sukieneczka po prostu cudna!1 Sam urok i kobiecość, z przyjemnością bym taką założyła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
141 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.