141 stron: « < 36 37 38 39 40 41 42 > »
Administrator
![]() |
|
Urocze kwiatuszki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Och Wojtku! Podziwiam i coraz to bardziej się zastanawiam, czy Ty nie udzielasz jakiś korepetycji?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyłączam się do setek westchnień zachwytu nad Twoimi sukienkami, są naprawdę piękne i napatrzeć się nie mogę ale najbardziej urzekła mnie ta imieninowa dla żony...PRZEPIĘKNA!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nieee ja się tak nie bawię.Za ładne rzeczy pokazujesz i tylko w deprechę popadam
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nie było mnie długo na naszym forum, tyle się tu dzieje, że nie mogę tego ogarnąć. Ale to jest budujące, że coraz więcej pań interesuje się szyciem, próbuje szyć własnoręcznie i chwała im za to !!
A ja miałem ostatnio sporo pracy, uszyłem sukienkę ślubną, taką skromną raczej i sukienkę dla świadkowej. Jak Wam się podobają ? A teraz szyję dwie sukieneczki komunijne, moje małe klientki są fantastyczne, bardzo poważnie traktują przymiarki. Coś pięknego !!! |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Marzenko, muszę się przyznać bez bicia, że te kwiatki do niebieskiej bluzeczki zrobiła mi koleżanka z pracowni, ona zna sie na tym. Ja taki zdolny nie jestem. Ale wolną chwilą poproszę ją o instrukcje.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Skromna ale bardzo ładna. Ja lubię takie fasony,mnie ona podoba się szalenie.
Dla świadkowej równiez niczego sobie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I znów obie śliczne, jestem zdecydowaną zwolenniczką skromnych sukienek ślubnych ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne jak zawsze piękny kolorek tej sukienki dla świadkowej
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Slubna jest urocza, druga zresztą też. ________________________________________________________
|
141 stron: « < 36 37 38 39 40 41 42 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.