141 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Lidko, gorąco zachęcam do sukienek. Ładna, zwiewna sukieneczka to piękny atrybut kobiecości,zawsze to będę powtarzał i zawsze namawiam klientki i znajome panie do częstego noszenia sukienek. I wierzcie mi, faceci wolą kobiety w sukienkach !!!
A ja tymczasem spokojnie szyję sobie moje ukochane sukieneczki, po kilka sztuk każdego fasonu. Może dla kogoś z zewnątrz szycie kilku takich samych kiecek to nudne zajęcie, dla mnie napewno nie !!! W każdą sukieneczkę wkładam taką samą porcję staranności, po prostu kocham sukienki i wcale się nie nudzę , szyjąc kilka takich samych kiecek, a poniżej to co ostatnio miałem na maszynie. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Chciałam napisać, że mi się któraś podoba wyjątkowo, ale wszystkie trzy podobają mi sie wyjątkowo. Takie na letni popołudniowy spacer. Dolce vita.... Rozmarzyłam się ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Jak zawsze śliczne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mi się podobają zarówno fasony, tkaniny jak i mistrzowskie wykonanie, ale u Wojtka to standard ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj Wojtku,jak zwykle same cukiereczki.Z tego co piszesz,to podoba Ci się nowy system pracy w zakładzie.To dobrze ,zadowolenie z pracy jest bardzo ważne, aby się nie zniechęcić.
|
|
Administrator
![]() |
|
Chwile mnie nie było a tu tyle piękna.... tak, masz rację - na upały nie ma nic lepszego jak zwiewna sukienka. Szczególnie gdy wychodzi spod Twoich rąk Wojtku i jest tak urocza! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Witaj nam Susanno, fajnie, że jesteś na forum , bo brakowało mi Ciebie jako łącznika pomiędzy poszczególnymi wątkami. Ale już jesteś, udzielasz się i jest OK.
A ja rzeczywiście jestem zadowolony z nowego układu pracy w mojej pracowni. Nie tracę kontaktu z szyciem miarowym, bo szefowa podrzuca mi co raz coś do szycia dla stałych klientek. Właśnie w ubiegłą sobotę uszyłem taką sympatyczną , prostą sukieneczkę dla klientki. A w tym tygodniu szyję serię takich falbankowych sukieneczek, jak na fotce poniżej. I wcale to nie jest nudne, nawet jak mam do uszycia dziesięć takich sukienek, różniących się tylko rozmiarem. |
|
Stara Gwardia
|
|
Ta czarna sukienka dokładnie w moim typie!!! Od wieków planuję taką uszyć i ciągle coś przeszkadza. Śliczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ta czarna kojarzy mi sie z Brigitte Bardot w filmie I Bog stworzył kobietę. Aktorka w tym filmie miała nieziemska talie którą podkreślały sukienki - Twoja kreacja mogłaby być jedną z bohaterek. Pozdrawiam ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Za każdym razem, kiedy odwiedzę ten wątek to mi szczęka opada. Piękne, piękne i jeszcze raz piękne.
Z ostatnich dzieł strasznie spodobała mi się falbaniasta sukienka w kwiaty - bardzo dziewczęca. ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
141 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.