141 stron: « < 52 53 54 55 56 57 58 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowo, ten tydzień mija mi przy szyciu bluzeczek, też sympatyczne.A takich różowych bluzeczek z tą falbanką mam do uszycia dwanaście, w trzech grupach rozmiarowych, najwięcej czasu zabiera wszycie gumki na dole. Ale polubiłem tensystem pracy.
--- Ostatnio edytowane 2011-07-20 08:20:10 przez Wojtek --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękne ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To wszystko jest takie piękne, że napatrzeć się nie mogę
![]() Co jakiś czas przeglądam cały twój wątek od początku, tak mi się podobają Twoje dzieła. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kwintesencja kobiecosci ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne obie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne obie.
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku liliowa bluzeczka z żabocikiem po prostu jest cudna!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze raz dzięki za dobre słowa, ale po prostu szyję , jak umiem najlepiej i kobiety , które noszą sukienki uszyte przeze mnie są chyba zadowolone, a to jest chyba najlepszą zapłatą za trudy szycia.
A poniżej sukienka , którą mam uszyć w paru egzemplarzach i wizytowa sukieneczka dla klientki, co szyłem w sobotę. Jestem ogromnie wdzięczny dla mojej szefowej, że moje szycia nie ogranicza tylko to szycia seryjnego, ale od czasu do czasu zleca szycia sukienek na miarę, dla klientek. |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej ta wizytowa sukienka wygląda olśniewająco! Wojtku gdybym miała możliwość abyś uszył coś dla mnie to trzymałabym ta rzecz na pamiątkę jak relikwie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
cud,miód Wojtku ![]() ________________________________________________________
|
141 stron: « < 52 53 54 55 56 57 58 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.