69 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Monkan, czy jakoś ruszyłaś z miejsca, czy to co napisałam do tej pory jest dla Ciebie jasne?
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Jeszcze raz zszyłam i mniej się marszczy ale teraz mam zmarszczkę od spodu. Nie zmieniałam wykroju.
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A tu widok od podszewki.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Żeby się nie marszczyło to musiałabym przeszyć tak jak szpilki. Może źle wszyłam rękaw?
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Być może i zamieniłaś rękawy, co oznacza, że i wolant przyszyłabyś w innym miejscu do rękawa, niby we właściwym, bo na kresce, ale byłby bliżej tyłu. Dobrze myślę? To trzeba dobrze sprawdzić, bo szkoda pruć.
Zmiany wprowadziłaś takie: tył (2) i jego podszewka miały być takie same i miały stanowić jedną warstwę, u Ciebie jest inaczej. Podszewkę połączyłaś z odszyciem (8). To są spostrzeżenia na podstawie zdjęć, może się mylę : ) nie mam sukienki przed sobą. --- Ostatnio edytowane 2018-07-14 20:11:45 przez Fides --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Wykroiłam i zszyłam prawy rękaw mam zaznaczony nitką punkt styczny4,Nie ma pomyłki chociaż w tym przypadku. Chyba nie rozumiem jak ta sukienka ma być uszyta.Chyba pójdę z nią do krawcowej.Od tygodnia męczę się z tym tematem i nie wychodzi.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, Myślałam nad poradami. Faktycznie popełniłam błąd. Wykroiłam tył jeszcze raz z podszewki i wszyłam wg zaleceń.Dzięki za pomoc.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Anko03 bardzo się cieszę, że znalazłaś rozwiązanie i że ja o tym wiem. To mnie zachęca do dalszego pomagania : D
Powodzenia :3 |
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej, jak mam ustawić overlock Łucznik 620D żeby ścieg był prawidłowy ? ( chodzi mi o te pokrętła koło talerzyków)
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Efekt końcowy
|
69 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.