131 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pieknie szyjesz,widać staranne wykonczenie,prace bardzo przyjemne dla oka.Dzieciaczki słodkie.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję Honia!!!ty również pięknie szyjesz!!!Widzę,że też masz syneczka...który lubi jak mama szyje....Fajnie no nie?
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Pozdrowienia dla Michałka, odrazu mi się ten facet spodobał, bratnia dusza !! Przekaż mu, że wujek Wojtek pyta się, kiedy pokaże coś , co samodzielnie uszył, nawet przeszyty guziczek albo kubraczek dla misia.
Pozdrowienia, |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A oto dżinsiki dla Michałka,właśnie skończyłam jeszcze gorące!!!Jutro się chłopak ucieszy!!!Nic nie wiedział,że to dla niego szyję bo by mnie już nie opuścił,a ja chciałam szybko....materiał ze starych spodni wczoraj pocięłam i zrobiłam mniejsze...Nawet w pasku jest gumka z dziurkami do regulacji za takie dzinsiki płacę w sklepie 60zł,a tu nic mnie nie kosztowały wszystko wykorzystane co już było w mojej wiklinowej skrzyneczce....Cieszę się bardzo.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
proszę bardzo, piękne spodenki! gratulacje! Michaś będzie zachwycony
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Świetne jeansy! Takie modne ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Michałek w nowych dżinsikach
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Przystojny facet w tych dżinsach, koszula też dobrze dobrana.
|
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Trinny piękny płaszczyk super
![]() ![]() |
131 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.