131 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
śliczne rzeczy szyjesz , bardzo podoba mi się płaszczyk i dżinsy BRAWO!!! ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
dziękuję kochani!!!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Świetne te dżinsy. Ja też mam wielką satysfakcję jak uszyję coś dla mojej córki z resztek materiałów. Dzieci tak szybko ze wszystkiego wyrastają, że na ciuszki ze sklepów można wydać majątek.
Bardzo podoba mi się również płaszcz, który uszyłaś. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Uchylę Wam rąbka tajemnicy...oto jak powstaje STRÓJ WODZA-CZARNE PIÓRO...Muszę,Wam powiedzieć,że Wódz nieżle się napracował...
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
chyba coś żle zrobiłam bo zdjęcia nie przeszły
|
|
Administrator
![]() |
|
Zdjęcie z przewieszonym przez szyję metrem mnie rozłożyło na łopatki ![]() ![]() Brawa, wieeelkie brawa. Michaś odwalił kawał dobrej roboty! Z takim zaangażowaniem przypinał tasiemki! Strój wyszedł wspaniale! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziś już mogę pokazać Wam skończony strój...uff....było ciężko i pod presją,ale się udało!!!GOTOWY!!!A synek szczęśliwy!Całe dzisiejsze popołudnie w nim tańczył tak się cieszy.
Sus ja to widzę predyspozycje na AKTORA przebierać się lubi,co chwila inną rolę gra(chwila jest krawcem za chwilę strażakiem a wieczorem budowniczym itp.odpowiedni strój ma już prawie do każdej okazji!!!) |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Trinny, mnie też powalił z nóg widok Twojego Michałka z centymetrem, w skupieniu przypinającym tasiemki. Ta jego kapitalna mina , pełna skupienia , cudo !!!!!
Przekaż Michałkowi, że Wujek-Krawiec też się nie rozstaje z centymetrem i zawsze go mam na szyji. Strój Indianina udał się, w podobnym stroju chodził Winntou w filmie , o ile pamiętam. Ale przydałby się pióropusz, tylko skąd wziąć pióra. Ale może mozna dokupić gotowy pióropusz w sklepie z takimi ubiorami. Czekamy na dalsze stroje, Michałek jest słodkim dzieciakiem, możesz być dumna z takiego syna . pozdrawiam, |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jestem dumna jestem...bardzo...Pióropusz być musi szukamy bo Misiek chce z długimi czarnymi włosami niestety nie ma takich dla dzieci.
|
|
Administrator
![]() |
|
Bomba!! Jak będzie jeszcze pióropusz to koledzy padną z wrażenia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
131 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.