18 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzięki wielkie, trochę otuchy mile widziane
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
polla - gdzie kupiłaś bawełnę ?
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Vibeke6 bardzo fajnie Ci wyszło ![]() ![]() Imp18akurat tę gładką bawełnę kupiłam w http://www.craftfabric.pl ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie czasem w ostatniej fazie cięcia nóż ucieka na prawo od linijki i mam takie różki, ale staram się nad tym panować. Myślę, że może pomóc wyprasowanie materiału przed cięciem, albo nawet lekkie nakrochmalenie, wtedy kwadraty powinny być doskonałe.
Prucie to jest robota głupiego, ale bez tego się nie nauczymy - głowa do góry następnym razem wyjdzie lepiej. Szycie na szerokość stopki na początku wcale nie jest łatwe. Ja mam stopkę z prowadnikiem, który tak jakby obejmuje materiał od prawej strony, ale i tak nie zawsze szwy są idealne - jakby nam Ania powiedziała - ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć i wszystko będzie ok. Czekam na wykończona narzutkę ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zabieram się do roboty
![]() ![]() ![]() ![]() Spinam sobie agrafkami, może coś uda się ponaciągać ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Normalnie padam! Wszystko wszerz poprółam i już przy kolejnym zszywaniu ŹLE!!!!nie to co trzeba ze sobą zszyłam
![]() ![]() ![]() ...a jutro znowu do zszywania. Ehhh dziewczyny skąd wy bierzecie cierpliwość...chyba że to w waszym przypadku prawdziwa miłość ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() śmieję się bo często też tak mam... nie wiem jakbym nie pilnowała i sprawdzała to po z szyciu nagle się okazuje że: *prawa strona do lewej * tył do przodu * pomyliłam wzór jakieś 8 szyć temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak więc widzę wszystko idzie jak powinno- jutro na spokojnie popatrz, przymierz,popatrz jeszcze raz i spokojnie zszyj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Vibeke 6 i jak zszyte?
czekam z niecierpliwością na wynik końcowy ![]() a teraz to czekam na Martynior bo miała dziś zawitać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Marytnior właśnie obmacuje moją maszynę - ta jest wyraźnie zadowolona bo ciągle piszczy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Martynior Ty macaczu ![]() Bawcie się dobrze ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
18 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.