18 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
uwaga chwale się ![]() przyszła do mnie dziś paczuszka i siedzę i zacieszam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, będzie tęczowy patchwork.
--- Ostatnio edytowane 2013-04-05 07:32:06 przez Natalia_ --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Polla będzie wrzucać teraz nowy projekt codziennie
![]() Czkamy czekamy! Do mnie doszla dzisiaj stopka free motion i klei w spray'u. Będę po pracy kombinować ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oo testuj testuj ![]() a teraz pracuje nie nad tęcza...ale nad gitarami ![]() wrzucę fotki ale nie tu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ooo cicho się zrobiło ![]() ![]() Martynior objada się ciastem u cioć i wujków Ikka Ty- szyjesz coś??? a ja mam fazę na porządki w ogródku ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No cicho, cicho - wiosna przyszła to wszyscy na zewnatrz uciekają. U nas w niedziele to prawie lato było, więc rowerki wyjechały na przejazdżkę.
Mam rozgrzebany mały projekt, ale jeszcze się nie będę chwalić. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Pomocy!!!!!!!!
![]() Moje kwadraty się nie zeszły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pokażę troszku tylko się nie śmiać proszę z patałactwa;( --- Ostatnio edytowane 2013-04-16 15:21:11 przez vibeke6 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miła kolorystyka, na pewno gotowa praca bedzie interesujaca.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
DZiekuje Natalia...ale przyznam szczerze, ze jestem lekko załamana, ze tak wyszło...trudno;(
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna narzutka, to nie apteka i drobne nieścisłości są nawet wskazane ![]() Nie denerwuj się, nikt tu się śmiać nie będzie ani wytykać drobnych nieścisłości - Małżowi powiedz, żeby sobie znalazł inne hobby (i że w każdym quilcie musi być błąd) - Ciebie ma wspierać i mówić, że jest pięknie i, że nie widać żadnych błędów (mój tak robi - serio). A na poważnie to podejrzewam, że materiały były "niejednakowe" - ja miałam coś takiego przy narzucie dla chrześnicy - kolorowa bawełna była sztywna i ładnie się szyła, a biała była bardzo miła w dotyku, ale się ciągnęła przy szyciu i nie wszystkie wiatraczki się zeszły jak trzeba. Jeśli rozprujesz kilka rzędów to przypnij sobie szpilkami w miejscach łączenia kwadratów (jeśli zaprasowywałaś szwy na boki to powinny Ci być łatwo) i spróbuj pomiędzy trochę naciągać tkaninę lub wdawać, powinno pomóc. A jeśli nie chce Ci się pruć to przepikuj zygzakiem lub innym ozdobnym wzorem i nikt tego nie zauważy, ja swoją pierwszą narzutę pikowałam po szwach ściegiem drabinkowym (który często "wyskakiwał" ze szwu i też tego nie widać). ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
18 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.