18 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Vibeke, brawo za wytrwałość ![]() ![]() ![]() Karolinka ja też dodałabym czerwień lub zieleń - materiał słodki. Ja dziś byłam na zakupach - i tak jak przypuszczałam "Osiołkowi w żłoby dano...", ale co nieco przywlokłam do domu, jak nie zapomnę ![]() Polla, ta Twoja pracownia bardzo interesująco wygląda. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Vibeke6 bardzo ładnie wygląda narzutka- kolorystycznie też udanie- właśnie ten czerwony nadaje jej charakteru ![]() ![]() Karolinka truskawki smakowite ![]() ![]() Ikk interesująco?? ![]() ![]() zrobiłam w końcu narzutkę(na razie górę)dla synka do pokoju bo będzie miał remont- przerobiłam gitary co kiedyś pokazywałam, dodałam turkusu i mylę, że nie wyszło najgorzej ![]() ![]() aa dziś zrobiłam kawałek obrusu- nie dałam rady całego bo... dziś sezon grillowy rozpoczęty ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
no właśnie nie wiem co - jak kupowałam to myślałam o drugim kocu... ale teraz sama już nie wiem
przeszło mi przez myśl by może pościel dla dzieci? ale one takie małe (1rok, 2lata) że prędko by z nich nie korzystały... i mam czarną dziurę we łbie ![]() najwyżej będą truskawki leżały latami i czekały aż dzieci podrosną i pościel dostaną ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No przecież nie napiszę, że bym się tam zaraz wprowadziła - tyle miejsca - cudo ![]()
No i gdzie ta narzutka???????????? Karolinka, a może małe narzutki (takie co to można rzucić na ziemię pod pupę i przykryć) i podusie - szkoda truskaweczek, żeby czekały. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obstrykałam moje sobotnie zdobycze ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ikk super materiały- tęczowy zestaw chętnie bym przygarnęła ![]() aa miejsca dużo możesz się wprowadzać ![]() ![]() ![]() już daje fotę narzutki... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak masz dużo truskaw to pościel byłaby urocza ![]() ![]() kilka pomysłów...foto --- Ostatnio edytowane 2013-04-23 10:45:45 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pollu, świetna narzuta! Brawo.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________