33 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
To mam nadzieję, że po powrocie maszyn zaprezentujesz nam coś uszytego przez Ciebie
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo mi miło, że ktoś zauważył moją nieobecność na forum. A już mi się wydawało, że nikogo to nie obchodziło ![]() ![]() ![]() Do szycia mam jeszcze Silverkę i jestem z niej bardzo zadowolona. Singerkę to będę miała do jeansów bo to stara dobra maszyna. Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pewna, że wiele osób zauważyło Twoją nieobecność nie tylko ja, Niteczka też o Tym pisała. Też jestem właścicielką Silverki i do tego bardzo zadowoloną ze współpracy z maszyną.
|
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() Niteczka to taki dobry duch. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja posiadam maszynkę:
Arka Radom 653 - jak na początkującego jak na razie nie narzekam ![]() Żonka już mi zapowiedziała, że zasłonki mnie czekają ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Odebrałam Pfaffa po regulacji i zapłaciłam 83PLN. Niestety maszyna jest jeszcze gorzej rozregulowana i szyje jak chce. To znaczy
gubi ścieg a na dodatek zygzak to nie zygzak. Dosłownie koszmar. A szmatka pod stopkę włożona przeszyta była idealnumi ściegami. Tylko, że na pewno nie na mojej maszynie ściegi były przeszyte. Jadę w tym tygodniu z reklamacją tym bardziej, że w naprawie u niego został jeszcze mój Singer 833 a naprawa ma kosztować grubo ponad sto złotych. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mamamarta, strasznie mi przykro z powodu maszyny. Trzymam kciuki za dogadanie się... ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też mam taką nadzieję. Gdybym na niej nie szyła wcześniej to mogłabym mieć wątpliwości, ale ja szyłam. Pięknie szyła dopóki ie rozregulowałam jej łatając jeansy syna.
Teraz to pojadę z nićmi i kawałkiem płótna. Pokażę mu co i jak tym bardziej, że wystawił mi fakturę VAT z trzymiesięczną gwarancją. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
No i dzisiaj był ![]() ![]() ![]() ![]() Mój pfaff 422 znów szyje pięknie, równo i nie opuszcza ściegu. ________________________________________________________
33 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.