294 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwszy raz słyszę o śmierdzących maszynach ![]() gdy kupowałam swoją maszynę to poszłam do mechanika maszyn wypytać ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Dołączam do grona tych, które nie przypominają sobie, żeby nowa maszyna brzydko pachniała ![]() Ola 830, którą wygrałam w konkursie Łucznika też nie śmierdzi. Tz. czuć smar ale niezbyt intensywnie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak jak napisała Monika, po kilku szyciach przestała już "pachnieć".
|
|
Stały Bywalec
|
|
Witam. Jestem tu nowa.Stwierdziłam wczoraj ze mając dwie coreczki trzeba zakończyc bieganie do krawcowej z każdą drobna sprawa i CZAS nauczyc sie szyć.
Ale moj problem na razie nie dotyczy SZYCIA ale wyboru maszyny. Ze wzgledu na cięzką sytuacje materialna nie moge sobie chwilowo pozwolic i znalazlam znajomego który da mi w prezencie maszyne I MAM SOBIE WYBRAC BO MA DWIE. jest to maszyna z HOLANDII (tzn z tamtad bedzie dowieziona) i napewno bedzie instrukcja i wszysko nie po polsku. CZY MOZE KTOS MI NAPISAC KTORA WYBRAC: -singer harmonia 300 -Hasqvarna combina przyznam sie ze singer znalazlam na necie ale tej hasqvqrny nie -moze zle mi podano jej nazwe ![]() PROSZE O POMOC |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bo to miała być hUsqvarna.
Osobiście byłabym za singerem. Łatwiej dokupić stopki, poza tym, jako że marka jest na rynku od lat, nawet niezbyt doświadczony mechanik poradzi sobie z naprawą czy regulacją. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
|
|
Fakt błąd w nazwie maszynki ale szukalam i nie ma instrukcji obslugi na Husqvarne
![]() no zobaczymy ![]() ![]() dziekuje za pomoc |
|
Stały Bywalec
|
|
czy ktos wie gdzie moge znależć polska instrukcje do maszyn tych dwóch:
_singer harmonia300 _husqvarna viking combina nie ma,no szukam i nic ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Husqvarna Combina to chyba maszyna z początku lat 70 - warto w nią inwestować? Singer będzie miał chyba więcej do zaoferowania.
Doczytałam, że masz ją dostać w prezencie ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-10 19:34:56 przez Aire --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Szukałam informacji o tej Husqvarnie i jedyne co znalazłam to -> TO. Pierwsza myśl "to chyba jakiś stary model" po czym przeczytałam wiadomość Aire. Tak, ja tez bym w tym wypadku wzięła Singera.
Moją Husqvarne uwielbiam i Daisy 335 mogę z czystym sercem polecić ale ta Combina to przeżytek. Nie twierdze, że jest zła ale ja bym jednak postawiła na coś nowszego. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tez szukalam w necie i jedyne, co znalazlam, to ten link, ktory Sus podała ![]() ________________________________________________________
|
294 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.