294 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A ja czytam i czytam i coraz bardziej nie wiem co kupic.
zbieraj sie juz rok a to dosc dlugo i nadal nie wiem czy lucznik czy singer a tej w Lidlu juz nie złapałam ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
jakby ktos sie skusil na wyslanie mi trzch linkow z maszynami do wyboru ktore wystarcza dla osoby ktora od paru lat marzy zeby nauczyc sie szyc ciuchy inne niz sa w sklapach to bylabym bardzo wdzieczna.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
HORNBLENDA 1 grudnia znowu będzie w Lidlu maszyna do szycia Silvercrest tylko już troszkę droższa( ja mam zamiar ją kupić)
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przeczytałam dokładnie wszystkie posty dotyczące wątku... Sama jestem zainteresowana maszyną SilverCrest. Zaczynam dopiero przygodę z szyciem, tak więc pozytywna opinia na temat tego cacuszka skłoniła mnie do podjęcia takiej właśnie decyzji.. Mam tylko pytanie w jakim przedziale mieści się cena SilverCrest?!
Pozdrawiam Dominika |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Według gazetki 329 zł ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
super. dzieki za info
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mój ci on, mój ci on (silvercrest)
![]() Mam tylko jedno pytanie, czy na początku też wydobywał się Wam taki dziwny zapach? Wina świeżości czy coś nie tak? --- Ostatnio edytowane 2011-12-01 11:19:13 przez gocha2606 --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam Was
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. A... widziałam owerloki też |
|
Administrator
![]() |
|
Ulino witaj ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
294 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.