Stara Gwardia
![]() |
|
Nie możesz zadzwonić do firmy Allcomp, oni sprzedają optitex. Chociaż jeżeli masz program to na płycie powinna być instrukcja, sprawdź.
--- Ostatnio edytowane 2014-01-03 11:17:17 przez Vestiarius --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zastanawiam się właśnie nad zakupem tego programu optitex 9.6. Możesz mi coś lepszego doradzić? Che ten program wykorzystać do swoich potrzeb i firmy.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla ścisłości, obecna wersja programu Optitex to wersja v12 (zdarza się, że wciskają starsze wersje). Zamów sobie prezentacje programu w firmie Allcomp (przyjadą, pokażą, złożą ofertę). Osobiście polecam program Richpeace używam go od ponad roku i jestem zadowolony. program sprzedaje firma IMPALL (sprzedają tani ploter dokompletu). Program GEMINI sprzedaje Proficad ale wzrosły u nich ceny serwisu i czasami ciężko się z nimi dogadać. Proponuje aby złożyli tobie ofertę cenową na program zrobili prezentację, zawsze możesz negocjować cenę. W proficad raczej cena jest nie do negocjacji z tego co słyszałem ostatnio. Jeszcze jedna rzecz zapytaj się o aktualizacje programów ponieważ w Impall-u program Richpeace miałem aktualizowany bez żadnych kosztów. Ostatnio miałem problem z plikiem z Gerbera i źle robił mi konwersje, połączyłem się bezpośrednio z centralą richpeace i sami mi zaktualizowali program i teraz konwersje z gerbera są bez problemu ( przez impall trwało by to dzień dwa a zależało mi na czasie).
to tyle jeżeli masz jakieś konkretne pytania to śmiało pisz. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuje za odpowiedz
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam a czy słyszał ktoś o programie Audaces Apparel bo zastanawiam się nad zakupem tego programu i nie wiem czy jest to dobry program.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odświeżam wątek
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam pytanie, czy znacie jakiś doby program do tworzenia konstrukcji oraz stopniowania do 10 000 PLN? Będę wdzięczna za odpowiedź
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do podstawowej konstrukcji wystarczy nawet Corel.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Orientujecie się jaka jest cena tego programu Richpeace DGS ?
--- Ostatnio edytowane 2017-08-19 13:47:33 przez A. N. --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Orientujecie się jaka jest cena tego programu Richpeace DGS ?
--- Ostatnio edytowane 2017-08-19 13:47:52 przez A. N. --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.