10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Takie zwykłe zabawki a mówię Wam cieszą niejednego malucha z tego co słyszę ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
www.facebook.com/paulastoyshandmade |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Moje sówki po transformacji. ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodziudkie te ptaszyska aż chce się przytulić..... ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Paulo. Co prawda nie czytałam całego wątku, tylko początek, więc nie wiem czy ten pomysł już padł... Mówisz, że czekasz, aby móc dostać dotacje. Ale nie wiem czy w międzyczasie się zastanawiałaś nad inną formą zarobkowania. Tzn. są tak zwane sklepy z handmadami, które skupują podobne rzeczy. Dzięki temu nie musisz się martwić o zakładanie działalności, bo odprowadzając podatek wszystko będzie cacy. ![]() Poza tym są inkubatory przedsiębiorczości, które działają lepiej niż dotacje, bo dają Ci też wsparcie merytoryczne. No i jeśli w Ciebie zainwestują, to już pół sukcesu, bo wiadomo, prywatnych pieniędzy nie rzuca się w mało rentowne inwestycje. Są też kickstartery, gdzie za drobnym upominkiem inwestorami stają się przeciętni ludzie, którzy uwierzyli w czyjąś wizję. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dolczewita z tymi "sklepami z handmadami" to nie tak - rachunek/paragon dla klienta Ty musisz wystawić, więc działalność musi być, bo nikt za Ciebie nie będzie tego rozliczał...
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A widzicie, wszędzie są jakieś plusy i minusy niestety. ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
U mnie już klimaty wielkanocne ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wow, kura bombowa, ma charakter. A to z lnu? Bardzo fajna, nie taka ... słodkopierdząca ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak magdiczka to len. Ciężko się z niego szyje bo jest to gatunek taki ciężki, siepiący się, ale w takiej surowej postaci kury mi się podobają ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Świeżynek
![]() |
|
Kura genialna ![]() ________________________________________________________
|
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.