10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Mój wątek zawalony polityką ... nie nie i jeszcze raz nie      ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
 www.facebook.com/paulastoyshandmade | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Jestem po Twojej stronie! Popieram w całej rozciągłości!
 Ostatnio udało nam się przez te dywagacje nawet zdenerwizować Przewodniczącą... Oj, niedobrze się stało... A co będzie, jak nas przegoni..? ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Nie no ja tu jestem by się zrelaksować   ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
| Pogromca spamerów
  |  | 
| uwielbiam te dłłłłługie uszy ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| hehe mnie też powalają dlatego powiększyłam je od wykroju jaki znalazłam wcześniej   królik to królik, uszy charakterystyczna rzecz --- Ostatnio edytowane 2014-03-03 21:15:16 przez Paulas_toys --- ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
| Pogromca spamerów
  |  | 
| rewelka    ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Zobaczcie jak Hana mi ładnie pierwsze, wstępne oznakowania moich wyszywek zrobiła    Nie wiem czy tak będą wyglądały ostatecznie, ale podobają mi się  ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Słodka królica. Podziwiam za cierpliwość   . Ja nie potrafiłabym zszywać tak małych elementów (dla mnie szlufka do paska to mordęga :stres   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 evcia nie martw się ja i moja 30to letnia maszyna też się stresujemy i denerwujemy przy miniaturach   ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pani Królik jest rewelacyjna! | 
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook