10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mój wątek zawalony polityką ... nie nie i jeszcze raz nie ![]() ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
www.facebook.com/paulastoyshandmade |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Jestem po Twojej stronie! Popieram w całej rozciągłości!
Ostatnio udało nam się przez te dywagacje nawet zdenerwizować Przewodniczącą... Oj, niedobrze się stało... A co będzie, jak nas przegoni..? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Nie no ja tu jestem by się zrelaksować ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
uwielbiam te dłłłłługie uszy ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
hehe mnie też powalają dlatego powiększyłam je od wykroju jaki znalazłam wcześniej ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-03 21:15:16 przez Paulas_toys --- ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
rewelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zobaczcie jak Hana mi ładnie pierwsze, wstępne oznakowania moich wyszywek zrobiła ![]() Nie wiem czy tak będą wyglądały ostatecznie, ale podobają mi się ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodka królica. Podziwiam za cierpliwość
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
evcia nie martw się ja i moja 30to letnia maszyna też się stresujemy i denerwujemy przy miniaturach ![]() ________________________________________________________
paulastoys.blogspot.com/
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pani Królik jest rewelacyjna!
|
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.