10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| MNIAM!!!Ale ciacha!    | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| To teraz kolejne zadanie - uszyj kawusię!   ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| hmm rozumiem że kubeczek bez uszka?  ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
 www.facebook.com/paulastoyshandmade | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ta rasa kur to leghorny  ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 heh tyle że moje są na diecie cukrowej   ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
 Bezapelacyjnie musi być z uszkiem i jeszcze z parą nad powierzchnią naparu!   Dasz radę! ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| haha para to pikuś   poniżej zamieszczam moje nowe wielkanocne zajączki zapraszam na facebook'a  ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
| Pogromca spamerów
  |  | 
| ach te uszy ......... ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Śledzę Twój wątek na bieżąco i jestem pod coraz większym wrażeniem. 
 Jesteś niesamowita! Bravo, masz talent!   Trzymam kciuki, by udało Ci się z własną działalnością. ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 Dziękuję  cieszę się kiedy słyszę takie słowa   niestety jeśli chodzi o działalność totematwtsrzymany. Nie mam poręczycieli   ale nie poddaję się, szyję dalej bo zamówienia są   ________________________________________________________ paulastoys.blogspot.com/
 www.facebook.com/paulastoyshandmade | 
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook