62 strony: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Świeżynek
![]() |
|
Sukienka dla córci jest cudowna, jak i cała reszta prac. Gratuluję takich zdolności.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
@ imp18
Tan filc jest cieniutki i mięciutki http://www.facebook.com/photo.php?fbid=456832231044970&set=pb.293604007367794.-2207520000.1360090066&type=3&theater i da się go zapiąć na tamborku bez problemu, teraz mam grubszy chyba ten 4 mm i wiem ze nie zapnę go w tamborku, więc zamierzam przyszyć na 4 narożnikach do tamborka bo mam kwadratowy i zobaczę czy da się haftować, filc jest dość sztywny więc mam nadzieje że się uda ![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa uznania ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aha, to daj znać jak testy poszły
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Filcu jeszcze nie haftowałam , ale dostałam fotki moich prac z sali do której szyłam, no i tez przy okazji przypomniałam sobie że mam jeszcze 2 zdjęcia sukienek na krzesełka ze wstążkami, które szyłam 2 lata temu, wiem że już część tej pracy pokazywałam, ale teraz mam to w takiej ładnej fachowej oprawie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
... i te z przed 2 lat ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Lambrekin i zasłony przepiękne. Podoba mi się w nich wszystko - kolor, wzór na tkaninie i oczywiście wykonanie. A krzesełka maja niezłe ubranka - podziwiam za ogrom pracy. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jejku zapomniałam jeszcze się pochwalić poduszką pod obrączki ostatnią, sukienka na połowinki, tylko manekin nieco szczuplejszy niż klientka, no i mała Izunia nie chciała być księżniczką na balu w przedszkolu jak większość jej koleżanek tylko panią doktor, z jakiejś bajki nie wiem jakiej moje dzieci już wyrosły więc nie jestem na bieżąco ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdaleno, tworzysz niesamowite dzieła !!! I normalne uszytki, ale np. te fantastyczne "ubiory" dla mebli, zasłony, poduszeczki itp. Człowiek jak szyje tylko sukienki, bluzki, spódnice , trochę zapomina, że szycie może zataczać takie szerokie kręgi i tak wiele niezwykle uroczych przedmiotów można uszyć !!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zwykle wszystko bardzo pięknie odszyte. Podziwiałam już wcześniej na facebooku i jestem pełna uznania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
po prostu piękne
![]() |
62 strony: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.