62 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Stara Gwardia
|
|
super ![]() ![]() Może uda się z córą podzielić . Mogę też wziąć całość żeby Ci bez sensu kawałek nie został. Swoją droga zarejestruję się w tym sklepie bo ładne rzeczy mają. --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 11:18:19 przez szklanka --- ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Magdo, dzięki za link do hurtowni u Stefana. Zawsze jak jestem tam to robię w niej zakupy. Nie wiedziałam że można kupować u nich przez internet. A twoja torba jest wspaniała ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super torba taka moja rada mała jeśli chodzi o metalowe uchwyty to niestety wycięty za duży otwór nawet wystarczy o 2 mm i już wysnuwa się tkanina przetestowane przeze mnie ja niestety musiałam kupić większe oczko ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wyobraź sobie że otwór nie jest za duży wycięty, zanim założyłam uchwyty to nawet filc było widać wewnątrz jak przymierzałam, ale nie docinałam w obawie że będzie za duży właśnie i wepchnęłam na siłę, mimo to wysuwa się dołem, ale moja córka ma gotową torebkę z takimi uchwytami i też się wysunęła pod spodem z uchwytów tkanina, zamierzam skonsultować to z miejscowym tapicerem może on coś podpowie o czym nie mam pojęcia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bo ja wycięłam ciut za duże i taki był efekt po wymianie na nowy i nauczona błędem teraz wycinam i jest ok a może na przekór właśnie jest za dużo i nie ma gdzie się podziać nadmiar filcu no jestem ciekawa co ci podpowie ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rozmawiałam z moim znajomym tapicerem, przyjechał do mnie nawet zobaczyć to i powiedział że te uchwyty są za delikatne do tego filcu, one mogłyby tutaj pełnić funkcję ozdobną a nie wykończeniową, ten metal jest bardzo miękki i giętki, dlatego się wysuwa filc.Muszę zmienić wykończenie góry. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna ta nowa torba! Szkoda uchwytów, bo faktycznie dużo uroku nadają.
A ja ostatnio szukałam filmików jak haftować na ręcznikach i żeby nie wciskać ich w tamborek używali klejącej flizeliny papierowej (w sensie takiej jak naklejka, a nie żelazkiem przyklejanej). Myślę, że w przypadku takiego filcu też by się to dobrze sprawdziło ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka miodzio
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Torebka została popróta będzie inna a teraz na brudno sukienka na drugi dzien slubu, dawno mnie tu nie było ale od początku kwietnia mam etat i szyje tylko po godzinach ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze dodalam fotki z telefonu i wyszly bokiem, poprawie sie nastepnym razem obiexuje ________________________________________________________
|
62 strony: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.