9 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
|
|
"Jeśli kobieta jest szczęśliwa, jest także piękna." - Sophia Loren
Kiedy patrzę na zdjęcia : Widzę, że pięknie szyjesz -ta sukienka jest śliczna Widzę, że sprawia ci to radość -ładnie się uśmiechasz Widzę, że jesteś piękna -aby pokazać swoje prace nie potrzebujesz modelki Ktoś powiedział, że po wyrazie twarzy można poznać charakter człowieka. Na zdjęciach widzę miłą i sympatyczną kobietę, która potrafi cieszyć się życiem. ![]() ![]() Arek ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aniu, z Twoich ust taka opinia to jest coś! ![]() Trinny, do cudów to jeszcze daleko. Chyba że "to cud, że wyszło!", hahah ![]() Iwi, tak, na pasku krojonym prosto i składanym na pół. BarBór, miło mi ![]() Weteranko, jeden uszyciuch męski mam na koncie, mam! Spodnie dresowe! ![]() MonikoMagdaleno, lamówka błękitna jest. A odcień ma tak apetyczny, że można ją jeść. Kupiłam u Czeremchy ![]() Modniaku, rzeczywiście szycie sprawia mi ogromną radość, nawet nie spodziewałam się, że stanie się to moim hobby i prawdziwą pasją - kupiłam maszynę, żeby skracać spodnie, które zawsze kupuję za długie ![]() Zibiasz, ja się niczym nie czuję urażona!!!! To był dowcip!!!! ![]() ![]() A wracając do meritum, uważam, że jest to bardzo dobry sposób na układanie kontrafałd i ja go kiedyś wykorzystam! W ogóle bardzo Wam dziękuję za miłe słowa i pochwały, i konstruktywne uwagi, na które zawsze czekam, bo to niesamowicie mobilizuje i uskrzydla ![]() ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę fajnie szyjesz. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne rzeczy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lamówką się jak zwykle zachwycam, bo sama nie mam cierpliwości.
Sukienka bardzo fajna również. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne wszystko! Również dołączam się do pochwał starannego wykończenia Twoich prac
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne dzieła, bardzo mi się podobają ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ mi miło - tyle pochwał! ![]() To teraz pochwalę się, że uszyłam sweter ![]() ________________________________________________________
Magdalena
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Meg fajniutki sweterek!Gratuluję nowego nabytku!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, Trinny ![]() Wcześniej jeszcze popełniłam spodnie sztuk dwie. Odrysowywałam ze starych i to nie jest dobra metoda... chociaż z powodzeniem je noszę ![]() Błękitna elastyczna bawełna okazała się zbyt wiotka i delikatna na tak opięte spodnie, ale uratowałam się przed ewentualną kompromitacją poprzez podklejenie flizeliną środkowego szwu tyłu. ________________________________________________________
Magdalena
9 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.