Zaaklimatyzowany
|
|
Czy wszycie na odwyrtkę 120 cm suwaka krytego się liczy?
![]() Oczywiście najgęstszym możliwym ściegiem, coby mocno było ![]() Niech mnie ktoś przytuli... ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() to ja też tak niedawno zrobiłam przy czarnych poduchach... musiałam pruć!! |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
![]() Prułam dzielnie - jeszcze dwa razy, bo przekombinowałam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj wtop bylo wiele i mimo szycia od nastu lat nadal sie trafiaja ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ja mam niestety permanentne tendencje do utrudniania sobie życia, niepotrzebnych improwizacji i eksperymentowania mimo braku wystarczających umiejętności.
Pierwszy kryty zamek, jak postanowiłam się nauczyć takie wszywać, wymyśliłam sobie do ozdobnej poduchy. Okrągłej. Z jakiegoś paskudnego syntetycznego aksamitu, który nie dość, że cholernie sztywny, to jeszcze chyba podgumowany(?) od spodu i elastyczny we wszystkie strony świata mimo sztywności. Dla "ułatwienia" najpierw postanowiłam wszyć wypustkę - również nie robiąc tego nigdy wcześniej ![]() No cóż, zadatek na poduchę w kształcie kołoidalnym nabiera mocy w szafie ![]() A powinnam go przylutować gdzieś do ściany w ramach przestrogi, bo podobne pomysły mnie prześladują... Macie jakąś radę na brak pokory? Bo to ewidentnie doskwiera mi w szyciu najbardziej... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dobrze że przynajmniej zdajesz sobie sprawę z tego, że pokora jest w szyciu najważniejsza ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ja swoją muszę najpierw wyhodować, bo wiem, że potrzebna, tylko jakoś kiepsko rośnie
![]() Dziaboł jakiś we mnie siedzi i podpowiada głupoty ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to kto jest zdolniejszy??? Nie ma to jak biust pod pachą. .. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Może niektórym tak rośnie?
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hihihi tylko jak pache doszyc do przodu? ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-09-30 11:05:35 przez krawiectwomelanii --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.