Stara Gwardia
|
|
Racja te kokardki sa extra szacun ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
ale ladna kroliczyca, a pomysl z kokardkami i perlami super tez sie kiedys za krolika wezme, ale na razie nie mam z czego uszyc... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A oto i moja batystowa sukienka model 133 Burda 4/2011. Sukienka o kroju takim sobie, średnio mi się podoba (może komuś dam ) Wydaje mi się że lepiej by wyglądała uszyta z materiału w drobny wzorek kwiatowy. I jest jej dużo po związaniu - jak zostawiam trochę materiału po bokach to mnie poszerza, a jak dam do tyłu to jest jej dużo i nie wiem za bardzo jak ją ułożyć...
Z zalet sukienki to jest dokładnie uszyta, powoli - bez pośpiechu i wariactwa jak zwykle Więc jestem z niej dumna Model łatwy do uszycia - nawet jak dla mnie. Poniżej fotki z wiązaniem w pasie. |
|
Stara Gwardia
|
|
i wiązanie pod biustem - chyba trochę lepiej sie prezentuje
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajna i dokładnie uszyta :P, ale rzeczywiście lepiej wygląda związana pod biustem ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Także i moim zdaniem zawiązana pod biustem wygląda lepiej.
A nie możesz jej zwęzić do dołu? Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Podoba mi się ale podzielam zdanie moich poprzedniczek że lepiej wygląda z wiązaniem pod biustem
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak wyzej - lepiej, kiedy jest zawiazana pod biustem. A propos, masz ładna podłogę! ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Fajna ta sukienka Przyznam, ze jak ją oglądałam w Burdzie to mnie nie przekonała a jak ją widzę na Tobie to czuje się przekonana Podoba mi się i fason i fajowy materiał! Faktycznie włożyłaś w to szycie duuużo serca
Wiżzanie pod biustem prezentuje się zdecydowanie lepiej I też miałam napisać to co Miniś - ładniutka podłoga. Mam ten sam rodzaj paneli w sypialni tylko w takim jasnym kolorze ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stały Bywalec
|
|
O jak łatwa to może i ja się na nią skuszę Tylko żebym czasu miała trochę więcej. I potwierdzam to co wszyscy- pod biustem wiązana lepiej leży- zdecydowanie!!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.