Wersja do druku

21 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Stara Gwardia
Racja:) te kokardki sa extra:D szacun:)
A oto i moja batystowa sukienka model 133 Burda 4/2011. Sukienka o kroju takim sobie, średnio mi się podoba (może komuś dam :)) Wydaje mi się że lepiej by wyglądała uszyta z materiału w drobny wzorek kwiatowy. I jest jej dużo po związaniu - jak zostawiam trochę materiału po bokach to mnie poszerza, a jak dam do tyłu to jest jej dużo i nie wiem za bardzo jak ją ułożyć...

Z zalet sukienki to jest dokładnie uszyta, powoli - bez pośpiechu i wariactwa jak zwykle :) Więc jestem z niej dumna :) Model łatwy do uszycia - nawet jak dla mnie.

Poniżej fotki z wiązaniem w pasie.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
i wiązanie pod biustem - chyba trochę lepiej sie prezentuje

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Fajna i dokładnie uszyta :P, ale rzeczywiście lepiej wygląda związana pod biustem :)

A nie możesz jej zwęzić do dołu?

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Podoba mi się ale podzielam zdanie moich poprzedniczek że lepiej wygląda z wiązaniem pod biustem :)
Stara Gwardia
Jak wyzej - lepiej, kiedy jest zawiazana pod biustem. A propos, masz ładna podłogę!
Fajna ta sukienka Przyznam, ze jak ją oglądałam w Burdzie to mnie nie przekonała a jak ją widzę na Tobie to czuje się przekonana :) Podoba mi się i fason i fajowy materiał! Faktycznie włożyłaś w to szycie duuużo serca :)
Wiżzanie pod biustem prezentuje się zdecydowanie lepiej :)
I też miałam napisać to co Miniś - ładniutka podłoga. Mam ten sam rodzaj paneli w sypialni tylko w takim jasnym kolorze :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stały Bywalec
O jak łatwa to może i ja się na nią skuszę:D Tylko żebym czasu miała trochę więcej. I potwierdzam to co wszyscy- pod biustem wiązana lepiej leży- zdecydowanie!!

21 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.