21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka wiązana jest już przerobiona na tunikę - o niebo lepiej wygląda krotsza o 25 cm
![]() A oto moja mini sukienka letnia Model 115 Burda 5/2011 ![]() Wyszła faktycznie mini... ![]() Jestem mega bladzior na zdjęciach ale już nie długo mam nadzieję że się to zmieni - prawdopodobnie we wtorek lecimy ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kasia, ale fajna ta sukienka!
Rozumiem, ze bierzesz ją do walizeczki!!!Oj będą się obcokrajowcy oglądac! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nooo zapewne powidam :P będą się ogladać ![]() to jest ta z marszczeniem gumkami prawda? a jak zrobiłaś takie marszczenie? Znaczy się wszylaś wąskie gumki, czy nawinęłas gumke-nitke na bębenek (jeśli tak to co na to twoja maszyna)? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Prześliczna.. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super !!! Brawo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
wszyłam wąskie gumki
![]() monikowo -> oczywiscie sukienka już w walizce ![]() toskaniau, Magda - dzięki ![]() Fajnie tez wyglada do spodni rybaczek ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie ci wyszła ta sukieneczka bardzo ci w niej ładnie będą się za tobą faceci oglądać
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale fajna sukieneczka, juz Cie w niej widze pijaca drinka w barze na plazy, pod palmami ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajna, taka letnia, urlopowa...
Udanego wypoczynku, Kasiu! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
21 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.