Stara Gwardia
|
|
Dokładnie - szczególnie że przez święta mogłabym się pochwalić całej rodzinie mojej i męża własnoręcznie uszytymi ciuszkami. A mój mąż jest bardzo dumny z moich dzieł i podoba mu się moje hobby (i chyba nie tylko dlatego że jak ja szyję to on może grać na play station
![]() No ale trudno - pochwalę się "tylko" żakietem ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Sallma ja się nie pochwalę niczym nowym ![]() ![]() Mój mąż tez dumny, zawsze zaznaczy że to ja uszyłam, że prowadzę bloga. Czasem aż mi głupio ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no no, jak ladnie Ci ciuszki wychodza ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadza się Helen. Mąż mi ostatnio powiedział że wpadłam w szyciowy szał
![]() No i z tego co widzę to wcale nie jesteś beztalenciem! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też czekam na króliczka. Tak obserwuję Wasze maskotki, może kiedyś też się skuszę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A oto i moja króliczka Rozalka
![]() Decyzją moją i męża dostanie ją 2 latnia córcia kuzynki ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Rozalka wyszła świetnie,króliczki są tak popularne na forum że chyba i ja się skuszę i takiego uszyję mojej córce,strasznie mi już truje głowę,mam nadzieję że podołam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna zdolna na forum ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jaa ale fajna Rozalka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sallma, działasz ekspresowo. Słodka jest. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.