21 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
Oj tam oj tam - nawet jak zostanę i będę wypożyczać turystom sprzęt do nurkowania - to szyć na pewno nie przestanę
![]() I jestem z Wrocławia akurat ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
A ja dzisiaj skonczylam szyc bluzke. Ale nie myslcie ze jestem taka szybka i juz cala od poczatku do konca uszylam w ciagu 2 dni
![]() Material to najtansza posciel z Ikei ![]() ![]() Bluzka z Burdy 6/2008 opisana krok po kroku zostaa wrzucona do kartona jak zauwazylam ze w miare mi idzie to szycie, a wlasciwie to bluzka w Burdzie - i to co mi wychodzilo - nie bardzo mi sie podobalo. I tak sobie lezala, az dzisiaj pomyslalam ze skoncze ja w koncu bo nic nowego nie chce zaczynac przed wyjazdem. Jest w niej duuzo zle pozszywanych rzeczy, niestety czesto zamiast pomyslec - robie i potem cos mi nie pasi ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Całkiem fajnie wygląda ta tkanina nie wpadłabym na to ze to z pościeli ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nigdy bym nie wpadła na to, że materiał z pościeli!
Ja tez kupuje najtańsze, bo jak coś zepsuję, albo odejdzie mi ochota, albo zmieni mi się koncepcja w trakcie, to po prostu ląduje u tatusia w garazu...na czyściwo... Ja nie wiem, co Ty chcesz od bluzki, mojim zdaniem fajnie wygląda, usmiechnięta mina zresztą mówi sama za siebie!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie choruję na takie rękawki!
Świetna bluzeczka ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
urocza.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ja bym chciała mieć twoje tempo szycia - ostatnio szyję w tempie ślimaka ![]() Świetny pomysł z ta pościelą z IKEI ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Heh Sus bluzkę zaczęłam szyć jakoś we wrzesniu zeszłego roku
![]() ![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa :* A się śmieje na zdjęciach bo mój fotograf mnie rozśmieszał ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-01 08:17:12 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny fotograf,dzięki niemu patrzymy na wesoły i miły buziaczek ![]() Kasiu tempo z jakim szyjesz jest zawrotne ... fajnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna bluzeczka.. ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.