Wersja do druku

21 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »

Stara Gwardia
Oj tam oj tam - nawet jak zostanę i będę wypożyczać turystom sprzęt do nurkowania - to szyć na pewno nie przestanę :D

I jestem z Wrocławia akurat :) ale z tego co patrzyłam to papavero organizuje kursy typu wyjazd z szyciem i zwiedzaniem (czyli trzeba miec urlop) i trzeba byc na jakiejs czarnej liscie, albo płacić. ale znalazłam szkołe we Wrocku gdzie organizują kursy szkolenia zawodowego po zebraniu odpowiedniej ilosci osob.
Stara Gwardia
A ja dzisiaj skonczylam szyc bluzke. Ale nie myslcie ze jestem taka szybka i juz cala od poczatku do konca uszylam w ciagu 2 dni :) To jest moja najpierwsza z pierwszych szytych rzeczy.
Material to najtansza posciel z Ikei :D Jak stwierdzilam ze sprobuje cos uszyc z Burdy to szukalam taniego materialu - zeby nie zmarnowac drozszego, a posciel po rozcieciu otrzymalam 2 kupony o wymiarach 2mx2m wiec nic tylko szyc bez obaw:)
Bluzka z Burdy 6/2008 opisana krok po kroku zostaa wrzucona do kartona jak zauwazylam ze w miare mi idzie to szycie, a wlasciwie to bluzka w Burdzie - i to co mi wychodzilo - nie bardzo mi sie podobalo. I tak sobie lezala, az dzisiaj pomyslalam ze skoncze ja w koncu bo nic nowego nie chce zaczynac przed wyjazdem. Jest w niej duuzo zle pozszywanych rzeczy, niestety czesto zamiast pomyslec - robie i potem cos mi nie pasi :) ale to modeltestowy, pozatym - wiekszosc bledow udalo sie jakos ukryc. Ostatecznie bluzka przewiazana paskiem prezentuje sie lepiej niz sie spodziewalam, moze jutro nawet sie w niej do pracy wybiore.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Całkiem fajnie wygląda ta tkanina nie wpadłabym na to ze to z pościeli :D No i fason fajny dobrze się w niej prezentujesz
Ja tez kupuje najtańsze, bo jak coś zepsuję, albo odejdzie mi ochota, albo zmieni mi się koncepcja w trakcie, to po prostu ląduje u tatusia w garazu...na czyściwo...
Ja nie wiem, co Ty chcesz od bluzki, mojim zdaniem fajnie wygląda, usmiechnięta mina zresztą mówi sama za siebie!!!!
Świetna bluzeczka:)
Stara Gwardia
urocza. :)
Administrator
Ja bym chciała mieć twoje tempo szycia - ostatnio szyję w tempie ślimaka :D

Świetny pomysł z ta pościelą z IKEI :D Pomysłowa Kasia :) A bluzka bardzo fajna i świetnie na Tobie leży :]

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Ja bym chciała mieć twoje tempo szycia - ostatnio szyję w tempie ślimaka :D

Świetny pomysł z ta pościelą z IKEI :D Pomysłowa Kasia :) A bluzka bardzo fajna i świetnie na Tobie leży :]
Heh Sus bluzkę zaczęłam szyć jakoś we wrzesniu zeszłego roku :D i Kasia jak najbardziej jest pomysłowa :D

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :*
A się śmieje na zdjęciach bo mój fotograf mnie rozśmieszał :)

--- Ostatnio edytowane 2011-06-01 08:17:12 przez sallma ---
Stara Gwardia
Fajny fotograf,dzięki niemu patrzymy na wesoły i miły buziaczek :)
Kasiu tempo z jakim szyjesz jest zawrotne ... fajnie :)

21 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.