21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja zrozumiałam że przyszywała gumkę sciegiem zygzakowym szerszym niz ta gumka, wtedy ona była przymocowana do tkaniny w takim niciowym tuneliku i można ja było ściągnąć ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak już pisałam
![]() ![]() Gumki które użyłam mogłyby być nawijane na bębenek bo naprawdę cieniutkie są, ale ja marszczoną górę robiłam tak jak w opisie Burdy było - z doświadczenia wiem że jak sama coś kombinuję to tylko tracę czas i coś zmaszczę i potem i tak wracam do robienia wg opisu ![]() Zrobię fotki lewej strony z bliska jak wrócę do domku ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
No Juli trochę lepiej wyszło Tobie zobrazowanie tego co chciałam napisać
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-30 11:43:03 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wybacz, nie doczytałam o tym zygzaku, a nawet taką opcję sobie zwizualizowałam, napisałam czy może robiłaś w ten sposób, potem uznałam, że głupotę strzelę, więc skasowałam
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kasiu ślicznie wyglądasz w nowej sukience!!!Życzę Ci udanego wypoczynku...no i żebyś uwolniła swoje myśli...od szycia na czas urlopu!!!Pewnie w drodze powrotnej już będziesz projektować i kroić w myślach co???
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki Trinny - i masz rację - na pewno już w drodze powrotnej będę kombinowała co uszyc
![]() ![]() I tak jak obiecałam - wrzucam fotki prawej i lewej strony z bliska - w związku z tym ze zdjęcia wgrywają się od końca to na początek prawa strona naciągnięta i zmarszczona i potem lewa ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, kobieto - nie musiałaś wyciągać z walizki, żeby pokazać jak wygląda
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-30 20:58:27 przez Mrufka --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Spoko Mrufko - wyjazd odroczony do piątku
![]() ![]() ![]() ![]() Jak przeczytałam Twojego posta to aż mi się gorąco zrobiło i nie wiedziałam wczoraj co odpisać hehe To wszystko co piszesz jest baaardzo miłe ![]() ![]() Jeśli chodzi o bloga to nie mam i właściwie nie planuję zakładać - nie wiem jak to się robi i wogóle ![]() ![]() ![]() ![]() Może po urlopie zapiszę się na kurs kroju i szycia... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem skąd jesteś, ale papavero fajne kursy organizuje, a można się załapać na darmowe godziny nauki
![]() Ja tez nie mam pojęcia o konstrukcji - kontrafałdę nawet opisać nie potrafię :P W książce wydanej przez Łucznika jest to fajnie opisane. I cieszę się, że jest Ci miło z powodu tego co napisałam - szczere to było ![]() |
21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.