Stara Gwardia
![]() |
|
Suzano jeśli możesz to przenieś tu wpis o winoroślach z wątku Łucznka
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Chętnie ale podaj linka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to te dwa ostatnie wpisy w tym wątku https://ekrawiectwo.net/board/thread/116889/jaklucznik-z-bercia-wspolpracuje/?page=4
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Winobranie... Tosial, czy ty masz winnicę? Bo ja mam tylko działeczkę 320mkw. Winogrona pięknie obrodziły. W poprzednich latach robiłam wino, ale w tym roku zaniechałam tej czynności. Synowa ma zamiar robić soki.
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Jakłucznik z Bercią współpracuje.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Winnica to za dużo powiedziane, ale na działce mamy prawie 300 krzaków, a teraz trzeba przerabiać a że pogoda nie dopisała więc wszystko trzeba robić ręcznie
![]() ![]() ![]() Przepraszam że zaśmiecam ci wątek ![]() ![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Jakłucznik z Bercią współpracuje.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O jaaaa ale mi smaka narobiłaś na takie winogronka! Pyszne i zdrowe ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Halo toasial
![]() Mam pytanie, ogrodek winoroslowy w Slaskiem, to Twoj? Zazdroszcze ogrodu, bo bardzo kocham a sama mam tylko na balkonie...notabene calkiem ladny, wrzuce fotki.. wiesz, ja lubie winogrona, ale z krzaka, ze sklepu juz tak nie smakuja ![]() pozdrawiam i gratuluje wspanialej pasji. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tosial, piękne winogronka, dorodne, widać że wypielęgnowane. Wino z nich na pewno będzie fantastyczne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje Dziewczyny za miłe słowa
![]() ![]() Asiu ogródek w śląskim to mój ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.