Stara Gwardia
|
2011-11-18 22:28:29 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Honiu skontaktuj się z naszą graginką.
Ona działa na allegro,oferowała swoja pomoc w jakims wątku więc może Ci sprowadzi taką flanelę... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
2011-11-19 09:36:26 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Z flanelą jest straszny problem...
tu link z allegro http://allegro.pl/listing.php/search?string=flanela&category=76725 Ja sama potrzebuję, tylko najchętniej jednobarwną lub w jakieś fajne wzorki kwiatuszkowo-dziecięce i jestem już po pierwszych rozmowach, ale to droga sprawa... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
2011-11-19 10:10:58 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Ooo widzisz Honiu, masz flanele koszulową
|
2011-11-22 14:43:21 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
http://www.tkaninysklep.pl/flanela tu mają fajne dziecięce wzorki
|
|
Stara Gwardia
|
2011-11-22 15:58:44 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Ciekawe jakie gatunkowo są te flanele. Sama swojego czasu szukałam w jakiś fajnych dzieciecych wzorach, ale interesują mnie tylko grube, więc jesli ktoś ma jakieś dane gdzie mozna takie dostać to prosze o info. ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
2011-11-24 19:32:55 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Spiesze doniesc, ze ponad 2 tygodnie temu ( w zasadzie to na początku tego miesiaca) zamowilam tkaniny U Eliny, zaplacilam i do tej pory czekam na paczkę, ktora podobno zostala wyslana.
Z tym ze firma kurierska twierdzi, ze paczki dla mnie nie ma. NIe ma towaru, nie ma tez pieniedzy. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
|
2011-11-24 19:49:32 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
no no
ciekawe czy w ogole Ci to przysle,czy robi ludzi w konia ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
2011-11-24 20:42:11 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Może nie czekając powinnaś wejść w spór. W sumie to bardziej zaszkodzi sprzedawcy niż kupującemu. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Pogromca spamerów
|
2011-11-24 20:46:26 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
zglos to do allegro
oni podejma kroki,a jak nie ma rezultatu to zostaje policja ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
2011-11-24 21:30:55 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Wlasnie wyslalam maila do allegro, opisawszy co i jak. W spor to nie wiem, czy jest sens wchodzic, bo ja juz kilka maili z nimi wymienilam, ale niestety nie przez allegro. Zobaczymy. Jak dostane odpowiedz, to Wam dam znac.
Szkoda mi tylko, ze to moj wogole pierwszy zakup przez allegro i takie niepowodzenie na poczatek. Ale ja sie nie dam. Jesli place za cos pieniadze, to chce otrzymac towar albo z powrotem moją kaskę ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.