Stara Gwardia
![]() |
|
tym razem zupełnie cos nie z mojej dziedziny:P przedstawiam nowoczesna sukienke na wesele, ktora uszylem swojej siostrze w oparciu o wlasny projekt i wykroj ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna sukienka, w ogóle zdjęcia mi się podobają bardzo ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna. Siostra pewnie zadowolona.
Własny projekt i wykrój... ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka jest mega... napewno kosztowała wiele pracy ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna sukienka bardzo mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rety! dziekuje za tak wsaniale opinie! ![]() az tak duzo pracy przy niej nie bylo. siostra stala nade mna i kontrolowala kazy moj ruch ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak, wiadomo że chciała żeby wyszło jak najlepiej ![]() Może siostra sie zgodzi i zaprezentujesz nam sukienke na niej? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zdecydowanie na siostrze sukienka byłaby bardziej okazała
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ludwiku COŚ WSPANIAŁEGO!!!!!!!!!Piękna sukienka,świetny i Twój własny i JEDYNY taki projekt!!!!Gratuluję!!!!Sprawdziłeś się w tej branży.JESTEŚ MŁODYM UTALENTOWANYM CZŁOWIEKIEM!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Mieć takiego brata, który uszyje takie cudo...
Ludwiku sukienka jest przewspaniała! Jak już kiedyś pisałam - masz chłopie talent i go nie zmarnuj! A tak to sobie pomyślałam, gdy np. koleżanka zapyta siorki: "skąd masz taką fajną sukienkę?" A to odpowie: "a brat mi uszył". Mina koleżanki bezcenna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.