Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna ma racje ![]() Chętnie zobaczyłabym więcej takich "uszytków" (lubie to słowo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietna sukienka Ludwiku.
MOze Twoi rodzice zechcieliby mnie adoptować, bo ja też chcę takiego brata.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
malo co abym spadl z krzesla po obejrzeniu tak milych komentarzy! jeszcze raz dziekuje ![]() niestety siostra tyle juz namierzyla sie tej sukienki ze najwczesniej zdjecia zrobie w dniu wesela tj. za 2 tygodnie;/ chyba ze cos sie zmieni ![]() ![]() Monikowo- czemu nie! siostr nigdy za wiele!:P --- Ostatnio edytowane 2011-07-30 20:08:39 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a co do tej miny to tez chcialbym ja ujrzec ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ludwiku ależ Ty zdolniacha jesteś!!!! ![]() Nie jedna dziewczyna chciałaby umieć stworzyć takie cudo a jedną jestem już ja. Nigdy chyba jednak tego nie osiągnę. Brawo! ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ludwiku, Twoja sukienusia jest prześliczna, wszystkie pochwały już zostały wcześniej powiedziane !!! Cieszę się, że są faceci z takim talentem do szycia jak Ty.
Pokazałem swojej szefowej Twoje prace, łącznie z tą ostatnią sukieneczką i moja szefowa z miejsca przyjęłaby Cię do pracy w pracowni, do szycia sukien wieczorowych, z trzech powodów. Po pierwsze masz talent do projektowania, po drugie masz talent do szycia ( co nie zawsze idzie w parze u projektantów) i po trzecie, najważniejsze, że jesteś szyjącym mężczyzną. Pozdrawiam... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ojej.. bez przesady! ale dziekuje!!! jestem w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-31 11:43:10 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No, Ludwiku - my też ![]() Wiesz, można sobie wmówić, że ktoś szyjący stroje historyczne sam sobie jest i żeglarzem, i okrętem. Szyje jak uważa i nikt go nie może skrytykować, bo nie ma np. podręczników z XVII wieku i trudno powiedzieć, czy wszystko jest uszyte tak, jak to niegdyś bywało. ![]() Uszycie nowocześnizny tylko potwierdziło twój talent. I to nie takiej najprostszej, bo gorsety bywają zmorami niejednej krawcowej. ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
az sie zarumienilem ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ludwik i już masz etat zarezerwowany ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.