Wersja do druku

11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11

Stara Gwardia
AAAA :krzyk:
Snowblack myślę że ta rozmowa poszła za daleko i jest mocno nadinterpretowana...ja nie sugeruję, że osoba z kolczykiem w brwi czy innym miejscu a nawet kilkoma jest od razu lekko "nie teges". Wyraziłam po prostu swoją opinię , może niejasno, iż każde ekstremalne!! zmiany własnego wizerunku mogą ( nie musza!!!) świadczyć o pewnego rodzaju skłonności do uzależnienia w danej dziedzinie bądz kompensowania sobie w ten sposób pewnych lęków czy kompleksów.To jest moja opinia i mam do niej prawo. Przecież noszenie ekstremalnie wysokich szpilek,kolekcjonowanie szpanerskich samochodów czy np. nieumiarkowane korzystanie z solarium też jest tego oznaką...a zresztą kto z nas nie jest od czegoś uzależniony?
Nie oceniam też tu czy uzależnienie od noszenia gorsetów, czy tatuowania jest dobre czy złe bo są to akurat tego rodzaju sprawy, które mogą zaszkodzić co najwyżej zainteresowanemu i mnie w niczym nie przeszkadza:)
Nie wiem czy wyjaśniłam to co chciałam, w każdym razie nie miałam zamiaru nikogo urazić a raczej wyrazić swoją (kontrowersyjną??) opinię na forum które jest publiczne i daje prawo każdemu do posiadania własnego zdania.
A ostatnie zdanie o dziewczynach w golfach jest juz serio o dwa kroki za daleko bo ja osobiście nie spotkałam jeszcze nikogo kto by latem to wytrzymal:rotfl:

--- Ostatnio edytowane 2011-10-09 08:31:12 przez kaarolink_a ---

--- Ostatnio edytowane 2011-10-09 08:31:12 przez kaarolink_a ---
powiedziałabym nawet, że ze trzy za daleko hahah :D

http://snowblackcorsets.blogspot.com/
Stara Gwardia
dziekuje za pochwaly!:)
alez dyskusja sie wywiazala:P

--- Ostatnio edytowane 2011-10-10 11:45:48 przez LudwikXVI ---
a swoją drogą to troszkę o tym wszystkim myślałam i może faktycznie kiedyś babeczki też bez umiaru się ściskały - taka Scarlet O'Hara np. Tyle że one do tych gorsetów nosiły przepiękne strojne suknie i te ściśnięte poniżej lini talii flaczki były ukryte przed wścibskim okiem, więc nie są przez nas tak szokująco postrzegane jak obecne "ściśnięte do 38cm kobietki...jak myślicie??

--- Ostatnio edytowane 2011-10-10 14:07:59 przez kaarolink_a ---
no jasne! kiedys to mialo sens, albo raczej wyglad:D! np w 18 wieku szczuplosc talii podkreasly niemilosiernie szerokie "biodra" poprzez szeroki stelaz sukni. tym samym niepotrzebne sadelko sie chowalo i bylo elegancko!:D:D ale nastaly inne czasy...;/

11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.