11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Administrator
![]() |
|
Zobaczcie -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
obrzydliwe wręcz...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno jestes the best!!! zawsze cos wylukasz w moim klimacie ![]() hm gorset sam w sobie jest super, dlatego ze jest mocny i potrafi TAK wyszczuplic, ale samo cialo kobiety jest...bynajmniej przerazajace:P ...chciaz w sumie...:P:P:P hahaha:* ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka piękna ![]() ale ten gorset ach ile by mi ubyło w tali . Czy można gdzieś znaleźć wykroje na taki gorset .Chyba bym chciała taki ![]() Lub złożę zamówienie . Pięknie się prezentuje na sylwetce . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
alez dziekuje ![]() hm.. poki jestem raczej poczatkujacy, wole na zamowienie nie szyc- jeszcze peknie i bede musial z forum uciekac ze wstydu:P ...a wykroje sa przerozne w google- wpisaujac corset pattern ![]() moza na prawde zeswirowac, tyle tego ![]() oczywisccie jest ich wiele rodzajow: w tym gorsety underbust'y, overbust'y, dlugie gorsety splaszczajace brzuch, a takze lekko splaszczajce i wypychajace do gory biust, albo takie ktore nadaja sylwetce ksztal litery S- a mianowaicie sa tak wykrojone i posiadaja taki uklad fiszbin, ze "cofaja" biodra do tylu, a biust unosza ![]() tutaj widac zmiany w konstrukcji gorsetow- wiem, ze to staroswieckie gorsety, ale zainspirowac sie mozna ![]() http://laracorsets.com/History_of_the_corset_001_Start_page.htm ogolnie ta stronka jest swietna ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-01 17:12:18 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ludwiku to jeszcze Cie pomęczę tą talia osy -> KLIK
Sama chciałabym mieć w talii jakieś 60-62 cm. I chciałabym widzieć te babkę na golasa (bez głupich skojarzeń :>) - zastanawiam się jak wygląda jej ciało gdy zdejmie gorset?? A co z narządami wewnętrznymi?? O ile talia wygląda hardcorowo i imponująco zarazem o tyle w oczy rzuca się także jakoś dziwnie duża głowa i miednica, która jest jak dla mnie brzydka. Z tych zdjęć to w miarę dobrze wygląda w sukience z zalącznika. Hiii pierwszy raz nie zazdroszczę kobiecie szczupłej talii ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj racja. z tymi narzadami sprawa ma sie jak w zalaczniku.
to prawa...milo byloby ujrzec Cathie Young bez gorsetu ![]() ![]() ![]() proponuje uszyc sobie taki gorset! satysfakcja gwarantowana ![]() ![]() moje siostry mowily, ze w gorsecie nawet latwiej utrzymac wyprostowana sylwetke- mniej sie garbily ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-01 18:47:34 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dlatego ma tak wypchany brzuch bo wszystko zjechało w dół. Nawet mój mąż jest zniesmaczony...
A jeśli chodzi o gorset to faktycznie - wymusza proste plecy i to jest dobre ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
racaj ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ludwiku ja też mam coś dla Ciebie.
http://www.flickr.com/photos/59827370@N00/sets/72157594588044895/ Migotko, Można kupić całe zestawy do wykonania gorsetu http://store.corsetmaking.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=CMS&Category_Code=K ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
11 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.