30 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dzięki  Aga  moja  Przewodniczko    Wniosek jest jeden - muszę się po prostu przyłożyć do tego co robię. To trudne bedzie przy moim charakterze ale nie jest niemożliwe   Może będę mogła kiedyś się pochwalić dobrym wykonaniem ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Aguś, dzięki... spróbuję metody kopiowania   chwilowo mam urwanie głowy z moimi wymyślonymi remontami, i wesele w sobotę sen z oczu zgania bo nic jeszcze nie naszykowane, ubolewam że nie mam czasu na szycie... ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Po długiej nieobecności, spowodowanej notorycznym brakiem czasu na wszystko  staram się jak najczęściej być na forum by wiedzieć co nowego się urodziło   wrzucam małe co nieco   Jesień to moja ulubiona pora roku, tuniki, płaszcze, wszystko zakryte ale nie do końca  długie rękawy, grube rajstopy, kozaczki   pozdrawiam Was wszystkich Gorąco  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Bardzo podobają mi się takie tuniko-sukienki,świetnie na tobie leży,fajne są takie proste fasony do tego paseczek,botki i można iść na jesienny spacer a w tym roku piękna złota jesień    | |
| Administrator
  |  | 
| Uwielbiam tuniko-sweterki! Niezwykle wdzięczny ciuch. U Ciebie świetnie wygląda z paskiem   bardzo mi się podoba. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Moniko aż musiałam zajrzeć w Twoją galerię bo już nie kojarzyłam....zdecydowanie za długo czekaliśmy na następne twoje dzieło(żarcik).Super tunika z paseczkiem jak dla mnie dużo ciekawiej wygląda! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| W takim ciuszku aż się nogi rwą na jesienny spacerek  Piękna tunika i Ty w niej pięknie się prezentujesz. A jeśli chodzi o pasek to jak moja przedmówczyni wolę tę wersję  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| masz świetną figurę i pięknie wyglądasz w tej tunice. Rzecz na wiele okazji, do pracy też. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo dziękuję za  miłe słowa    dziś wstawiam spodnie dresowe z tego samego materiału co tunika, tylko tunikę szyłam na lewą stronę, a w spodnie wszyłam lampasy właśnie z lewej strony materiału, żeby nie były całkiem jednokolorowe   nie bardzo chciał mi pozować ale nie pozwolił sobie uciąć głowy   ach ta dzisiejsza młodzież  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Młodzież jak widzę lekko zawstydzona a niepotrzebnie, spodnie choć dresowe układają się naprawdę dobrze. Przynajmniej moim niefachowym okiem  ________________________________________________________ | 
30 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook