Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Siedzę już przy maszynie od godz. 9-tej, ale na razie wszystko idzie dobrze, a że szycie każdej sukienki , a szczególnie dla kochanej osoby, sprawia mi przyjemność, więc polecenie żonki nie jest takie straszne. Myślę, że do póżnego popołudnia zdążę. A zresztą jakie mam inne wyjście...., a nie ma nic milszego dla mnie , jak podziękowanie od uradowanej kobiety, która ma nową kreację. Jest to warte, aby poświęcić swój wolny czas.
Może mi się uda pokazać tą sukieneczkę. |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtek ja po prostu... mdleję! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja też! To jeszcze są na tym Świecie tacy mężczyźni?A mój jak zawsze ogląda siatkówkę!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze tacy osobnicy istnieją, ale chyba należę do gatunku ginącego (powinno się zamknąć mnie w jakimś rezerwacie i pokazywać publiczności - oto facet, który zamiast kopać piłkę ,szyje sukienki). Ale żarty na bok, tak oto wyszła ta sukieneczka dla żonki, dostałem za szycie ognistego całusa, po czym moja małżonka oznajmiła, że ona jeszcze nie wie co założy na Święta. No cóż kobieta zmienną jest.......
A tak na marginesie, ja chciałem w tej sukience długość do pół łydki, może krócej, a żona uparła się na długą. Co o tym sądzicie? Przy okazji życzenia wesołych i spokojnych Świąt dla wszystkich czytających... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękna jest!!!
Taka długość dodaje luksusu, elegancji i w ogóle.... ![]() Do pół łydki - też byłaby fajna ale chyba bardziej letnio-wakacyjna, w innym stylu Ta długość z tym materiałem - lux! p.s. ale Twoja Żona to ma fajnie z Tobą ![]() ona mówi "nie mam w co się ubrać" a Ty...ciach!...i już ma! ![]() mistrzostwo ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-04-02 21:24:14 przez zazu --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Długa,długa-zdecydowanie!Twoja żona słusznie się uparła.Tak jak napisała Zazu,krótsza zmieniłaby jej charakter,zresztą my kobiety zawsze wiemy lepiej
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ja też glosuję za długa - wygląda oszałamiająco, luksusowo i elegancko. W ogóle to piękny materiał ![]() Generalnie jestem przeciw klonowaniu ale z Tobą, Wojtku, zrobiłabym wyjątek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szczerze podziwiam: i suknię i zdjęcie, i żonę i męża... ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-04-03 13:40:00 przez Jagoda --- ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
długość extra!! Suknia jest piękna!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna kiecka,piękna żona i wspaniały mąż.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.