Stara Gwardia
![]() |
|
Oj żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce,to musiała bym kupić nową szafę ,żeby się pomieścić.Tyle szycia czeka ,a ja nic tylko siedzę.Matura za pasem i córka do obszycia w pierwszej kolejnosci , następnie druga córka,synuś,mężowi też coś wymyślę, na koniec ja .Tylko kiedy mi się zachce,tak jak mi się nie chce?:
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mnie też nic się nie chce,mam doła jak stąd do Australii.
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
A ja dziś będę kroić dwie pary spodni dla męża, dla siebie dwie sukienki i spódnicę z dzianiny oraz bluzkę. Ciekawe kiedy to poszyję...
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Moje drogie Koleżanki, mamy wiosnę, ścieci słońce( przynajmniej na dolnym ślosku), robi się coraz cieplej, nie ma co się dołować, trzeba zabierać się do roboty, żeby mieć w czym chodzić jak już będzie ciepło. Przecież szycie to sama przyjemność
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie - taka pogoda nastraja optymistycznie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dana, skąd taki dół?? Przecież idzie wiosna! Ech, wszyscy miewamy takie złe dni... Jesteśmy z Tobą, uśmiechamy się do Ciebie, uśmiechnij się Ty też! ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tylko składam tkaniny ,i składam ,i składam .I nic nie szyję, jestem tak leniwa że szok .
Ale muszę się wytłumaczyć ,mam tak wymieszane po powrocie z pracy że wybieram relaks ,w różnych postaciach . Czekam na natchnienie . ![]() Dana :*** --- Ostatnio edytowane 2010-04-08 21:57:11 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mam doła bo wraz z wiosną nasiliły się objawy alergii(jestem uczulona na wszystko),spuchła mi twarz,wylazły czerwone plamy,wyglądam jak Fiona(ta od Shreka) i na kilka tygodni wychodzenie z domu mam z głowy-a to dopiero początek mojej gehenny,im bliżej lata tym będzie gorzej.Eh! Szkoda gadać.
![]() ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
HEJ DANA
Wiem coś na ten temat.Moi synowiE też są alergikami. Na kurz- to pal diabli, ale jeden na leszczynę i wyobraź sobie, że od lutego zaczyna chorować, katar ciągle mu się leje. Kiedy coś mówi to tak, jakby wypowiadał słowa uszami. Z drugim mamy problem na jesieni kiedy to pada deszcz i rozmnażają się grzyby, na które jest uczulony. Z innej beczki: to dobrze, że masz alergie, będziesz sobie w domku siedzieć pięknie i SZYĆ ŻYĆ I PIĆ. A jak zachlapiesz katarem wszystkie ciuszki to pralka wypierze- nie ma co się martwić. A jak masz oczy załzawione to tym lepiej dla ciebie nie będziesz widziała jak cosik CI nie wyjdzie w szyciu. Tylko na czas pisania na forum podłuż sobie miskę, żebyś na klawiaturę nie nachlapała, bo bez kompa/FORUM/ to nuda-prawda? Uszy do góry i myśl, że jutro będzie lepszy dzień. 3maj się POZDROWIENIA ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Biedna Dana ![]() ![]() Witam w klubie alergików - mam uczulenie na kota, którego mam w domu bo nie mam serca Ksenki wyrzucić. I cały czas karat, kichanie, uczulenie na nogach + astma. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.