Stara Gwardia
![]() |
|
Ojj to ja mogłabym sterty rzeczy prasować, byleby nie zmywać naczyń
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
To ja będę u Ciebie zmywać a Ty u mnie prasuj ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Deal
![]() Hmm nie wiem co jest takiego złego w prasowaniu :P |
|
Administrator
![]() |
|
No jak co - prasowanie ![]() A tak na serio to lubię prasować podczas szycia ale prasowanie sterty prania wywołuje u mnie drgawki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja na praktykach w szkole zawsze się złościłam że po każdym etapie kazali Mi prasować, prasować nie lubię ale lubię widzieć fajny efekty końcowy i to mnie motywuje do prasowania zwłaszcza przy szyciu, mężowi już dawno pokazałam gdzie jest żelazko i jeśli chce mieć wyprasowane koszule no to cóż, do dzieła mężu drogi. Prasuje córci niektóre ciuszki, np, bluzeczki bawełniane bo tak jak mówi Ania sa wtedy milusie i wygladają estetyczniej.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
no to dawajcie do prasowania dla mnie prasowanie to elixir na oczy po 8- 10 godzinach haftu, prasuje wszystko , nawet sąsiadki śmieja się ze mnie że klocki drzewa prasuję bo takie proste
![]() wierzcie mi uwielbiam prasować ( a ściślej zapach prasowania ) nawet moje 12 m firany na okno w salonie z gipiurą i jaki efekt !!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To zalezy ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na żelazko.Ja mam od niedawna Braun Tex Style7 i jestem bardzo zadowolona,ma dobry ślizg ,długi kabel i jakość prasowanych rzeczy jest bardzo zadowalajaca.Nawet polubiłam prasowac
![]() Kwestia tego co oczekujesz,bo jeśli prasowanie to dla Ciebie priorytet,zastanów się nad stacją parową. |
|
Świeżynek
![]() |
|
A ja 1000 razy bardziej wolę prasowanie od zmywania czy odkurzania
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kocham myć okna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Prasowanie lubię tylko podczas szycia, bo lubię patrzeć, jak świeżo zszyty kawałek robi się taki prosty i gładki. ![]() Lubię za to odkurzać i zmywać podłogę, od zmywania naczyń jest mąż. --- Ostatnio edytowane 2013-04-04 19:47:53 przez Aire --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.