Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Stara Gwardia
Ojj to ja mogłabym sterty rzeczy prasować, byleby nie zmywać naczyń :D
Administrator
To ja będę u Ciebie zmywać a Ty u mnie prasuj :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
To ja będę u Ciebie zmywać a Ty u mnie prasuj :D
Deal :D

Hmm nie wiem co jest takiego złego w prasowaniu :P
Administrator
Hmm nie wiem co jest takiego złego w prasowaniu :P
No jak co - prasowanie :D

A tak na serio to lubię prasować podczas szycia ale prasowanie sterty prania wywołuje u mnie drgawki :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Ja na praktykach w szkole zawsze się złościłam że po każdym etapie kazali Mi prasować, prasować nie lubię ale lubię widzieć fajny efekty końcowy i to mnie motywuje do prasowania zwłaszcza przy szyciu, mężowi już dawno pokazałam gdzie jest żelazko i jeśli chce mieć wyprasowane koszule no to cóż, do dzieła mężu drogi. Prasuje córci niektóre ciuszki, np, bluzeczki bawełniane bo tak jak mówi Ania sa wtedy milusie i wygladają estetyczniej.
Świeżynek
no to dawajcie do prasowania dla mnie prasowanie to elixir na oczy po 8- 10 godzinach haftu, prasuje wszystko , nawet sąsiadki śmieja się ze mnie że klocki drzewa prasuję bo takie proste :))))

wierzcie mi uwielbiam prasować ( a ściślej zapach prasowania ) nawet moje 12 m firany na okno w salonie z gipiurą i jaki efekt !!!!
Stara Gwardia
no to dawajcie do prasowania dla mnie prasowanie to elixir na oczy po 8- 10 godzinach haftu, prasuje wszystko , nawet sąsiadki śmieja się ze mnie że klocki drzewa prasuję bo takie proste :))))

wierzcie mi uwielbiam prasować ( a ściślej zapach prasowania ) nawet moje 12 m firany na okno w salonie z gipiurą i jaki efekt !!!!
To zalezy ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na żelazko.Ja mam od niedawna Braun Tex Style7 i jestem bardzo zadowolona,ma dobry ślizg ,długi kabel i jakość prasowanych rzeczy jest bardzo zadowalajaca.Nawet polubiłam prasowac:) Wcześniej miałam ze stopą ceramiczną,o mniejszej mocy i pary i niestety musiałam mocniej dociskać,zeby osiągnąć jako taki efekt,a i ślizg nie był tak dobry,prasowanie dla mnie było przykrym obowiązkiem.
Kwestia tego co oczekujesz,bo jeśli prasowanie to dla Ciebie priorytet,zastanów się nad stacją parową.
Świeżynek
A ja 1000 razy bardziej wolę prasowanie od zmywania czy odkurzania ;) Nie wiem dlaczego, po prostu jakoś się przy tym relaksuję. Oczywiście przy prasowaniu np. lnu trzeba mieć naprawdę najlepsze żelazko, żeby się nie zacząć irytować, ale takie systemowe dają też w tym przypadku radę :) Aha, no i zawsze nawet najbardziej uciążliwe prasowanie będzie o niebo lepsze od mycia okien!!!
Stara Gwardia
Kocham myć okna:rotfl: a sterta prasowania ma się doskonale leżąc sobie samotnie zamknięta w garderobie :boisie:
Lubię za to odkurzać i zmywać podłogę, od zmywania naczyń jest mąż.

--- Ostatnio edytowane 2013-04-04 19:47:53 przez Aire ---

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.